+31 (0)33 2450 667

Interessante pagina's

Onze website telt honderden pagina's. Op deze pagina is een selectie opgenomen die interessant zijn. De pagina's worden gerubriceerd weergegeven. 

Zelf antislip strips plaatsen

https://www.antislipstrip.nl/antislip-trap-frezen-maten Lees hier over welke maten je moet frezen om antislip op de trap te plaatsen. Voor een langdurig veilig en comfortabel gebruik.

https://www.antislipstrip.nl/schadevrij-antislip-trap-frezen Antislip in de trap frezen? U weet, het frezen voor antislip moet in één keer goed. Schade voorkomen? Valkuilen en oplossingen vindt u hier.

https://www.antislipstrip.nl/oplossing-voor-gladde-betonnen-trap Bescherm uzelf en uw dierbaren tegen de gevaren van een gladde betonnen trap. Met deze eenvoudig te plaatsen antislip tape maakt u de trap antislip.

https://www.antislipstrip.nl/vervangen-van-anti-slip-strips Anti slip op de trap vervangen? Hier leest u nuttige tips voor het kiezen van een nieuwe antislipstrip.

Keuzehulp Antislipstrip - Antislipstrip Kies de juiste antislip voorziening voor in de trap. Wordt het een antislip tape of ingefreesde antislipstrip? En welk trapprofiel past in de bestaande sleuf?  

Startpakket - Antislipstrip Goed voorbereid aan de slag met een kant-en-klaar pakket antislipstrip. 

volgorde plaatsen trapstrips - Antislipstrip Met trapstrips maakt u de trap veilig en slijtvast. Maar wanneer kunnen trapstrips het beste geplaatst worden? Lees hier welke volgorde aan te houden.

Zelf de trap antislip maken - Antislipstrip Een antislipstrip in de trap plaatsen is niet super ingewikkeld. Je moet alleen weten hoe. 

https://www.antislipstrip.nl/5-tips-op-de-trap-te-schilderen De trap schilderen is een van de meest uitgestelde klussen in- en om het huis. Een goede voorbereiding is het halve werk. Zo ga je aan de slag!

https://www.antislipstrip.nl/trap-antislip-maken-voor-of-na-schilderen We gaan de trap opnieuw schilderen. Kunnen we dit beter voor het infrezen van antislipstrips doen of erna? Hier lees je wat de juiste werkwijze is.

https://www.antislipstrip.nl/ral-kleuren-anti-slip-strip De kleur antislipstrip kies je zorgvuldig uit. Ons assortiment anti slip strips is gemaakt op basis van een RAL- code. 

https://www.antislipstrip.nl/diy-projecten-voor-thuis Ontdek hier hoe u zelf antisliptapes kunt aanbrengen en binnen enkele uren een veiligere trap creëert.

Antislip tape op trap aanbrengen

Antislip Tape met ronde uiteinden - Antislipstrip Zelfklevende antislipstrips met ronde uiteinden zijn hier verkrijgbaar. Zo wordt de trap naast veilig ook fraaier en gemakkelijker schoon te houden!

Antislip tape aanbrengen tegen gladde traptreden - Antislipstrip Wat je moet doen voordat antislip tape op de trap wordt geplakt. Over bewaren van tape, het reinigen van de treden tot het antislip maken van de trap.

Plaatsen van antislip tape op trap - Antislipstrip Na het reinigen van de traptrede kan de antislip tape worden geplaatst. Montage instructie voor het antislip maken van de trap.

Antislip tape verwijderen van trap - Antislipstrip Antislip tape van de trap afhalen. Hoe antisliptape verwijderd wordt zonder dat lijmresten achterblijven of de trap beschadigd raakt, lees je hier.

https://www.antislipstrip.nl/kleurenkaart-antisliptape-op-trap Maak de trap weer veilig en antislip met de antisliptape "Elegant". Vooraf weten hoe de antislip tape oogt? Vraag een GRATIS kleurenkaart aan.

https://www.antislipstrip.nl/antislip-tape-uniek-ontwerp Antislip tape Elegant is een uniek ontwerp. Smal in maat. Comfortabel in gebruik. Sterk in kleefkracht. Lees meer over deze unieke antislip tape.

https://www.antislipstrip.nl/antislip-tape-aanbrengen-welke-temperatuur Vakkundig antislip tape aanbrengen is van een aantal voorwaarden afhankelijk. Temperatuur is daar één van. Lees wat de beste plaatsingstemperatuur is.

https://www.antislipstrip.nl/antislip-tape-gamma Voor het aankopen van de juiste antislip tape. Over wat het verschil is tussen antislip tape van de bouwmarkt en andere aanbieders.

https://www.antislipstrip.nl/antislip-tape-versus-antislip-strip Antislip tape: voordelig en eenvoudig. Ingefreesde trapstrips: duurzaam en stijlvol. Maak de trap antislip op basis van uw prioriteiten.

https://www.antislipstrip.nl/plakstrip-traptreden Is jouw trap ook glad? Ik zocht een plakstrip voor traptreden. Met deze antislip tape maakt de ik de trap antislip. Lees hier mijn plakstrip ervaring.

https://www.antislipstrip.nl/zelfklevende-antislipstrip-elegant Gladde trap? Nooit meer uitglijden met antisliptape Elegant. Deze smallere tape is nergens anders verkrijgbaar en eenvoudig zelf te plaatsen.

https://www.antislipstrip.nl/oplossing-voor-gladde-betonnen-trap Bescherm uzelf en uw dierbaren tegen de gevaren van een gladde betonnen trap. Met deze eenvoudig te plaatsen antislip tape maakt u de trap antislip.

https://www.antislipstrip.nl/afstandhouder-van-antislipstripnl De Afstandhouder is een montagetool voor antislip tapes. De Afstandhouder is speciaal ontwikkeld voor het eenvoudig antislip maken van de trap.

Woontrends trap in huis

Woontrends trap en hal - Antislipstrip de trap in huis mag steeds meer gezien worden. Het wordt onderdeel van de totale woonbeleving. Een antislipstrip is niet persé sfeer verhogend. Maar het kan wel een sfeer accentueren.

Sfeervol inrichten hal en trappenhuis - Antislipstrip De hal en trap als visitekaartje van de woning. Wat maakt het tot een blikvanger? Lees meer over de aanpak en waar je op moet letten. 

RAL kleuren anti slip strip - Antislipstrip De kleur antislipstrip kies je zorgvuldig uit. Ons assortiment anti slip strips is gemaakt op basis van een RAL- code.  

Jaren 30 trap - Antislipstrip Een prachtige jaren ‘30 trap in huis. De hal met oorspronkelijke terrazzo vloer. Tegels op de wand in Amsterdamse School stijl. Deze jaren ‘30 sfeer blijft immens populair. 

https://www.antislipstrip.nl/interieur-trends-2022-2023 De natuur in huis halen is dé trend voor dit jaar. Voer de woonbeleving door in iedere plek in huis. Lees welke sfeer de trap in huis krijgt.

https://www.antislipstrip.nl/trappen-en-optische-illusies Beeldverwisselingen zorgen al eeuwen voor vermaak en verbazing. Lees meer over trappen en optische illusies.

https://www.antislipstrip.nl/rode-antislip-strips Zoekt u andere kleuren antislipstrip, bijvoorbeeld rood of geel? In ons uitgebreide assortiment wordt meer aangeboden dan de standaard kleuren.

https://www.antislipstrip.nl/zwarte-trap-verf De trap zwart verven. Prachtig en helemaal van nu! Over welke zwarte trapverf geschikt is en hoe de zwarte trap langer mooi en slijtvast blijft.

https://www.antislipstrip.nl/woontrends-2024 Creëer een trendy en veilig trappenhuis met onze antislip-oplossingen. Pas je trap aan bij de woontrends van 2024 voor een stijlvol interieur.

Kinderen in het trappenhuis

https://www.antislipstrip.nl/veilig-traplopen-kinderen Speciaal ontworpen voor gezinnen met jonge kinderen, zorgen onze strips voor extra grip en stabiliteit bij het traplopen

https://www.antislipstrip.nl/hoe-maak-ik-een-gladde-trap-veiliger Uw opgeknapte trappenhuis, maakt u blij. Trots wilt u de trap belopen. Maar dat lukt niet. De trap is spiegelglad. Hoe maakt u de gladde trap veilig?

Veilig de trap op en af zeker met kinderen in huis - Antislipstrip Jonge kinderen in huis? Schenk aandacht aan veiligheid. Gladde traptreden zijn een risico. Met een antislipstrip wordt uitglijden voorkomen.

Dubbele antislip strips plaatsen - Antislipstrip Maak met dubbele antislipstrips de trap nog veiliger! Lees meer informatie over wanneer twee antislipstrips veiliger maken. En doe inspiratie op!

Baby van de trap gevallen - Antislipstrip Met mijn pasgeboren baby viel ik van de trap. Ze hield er een gebroken beentje aan over. Nu is de trap antislip. De trap af vallen wordt zo voorkomen.

Spelen op de trap - Antislipstrip Spelen op de trap. Wie heeft het 'vroeger' niet gedaan? Tips om ongelukken te voorkomen.

Ongevallen in huis - Antislipstrip Kinderen en ongevallen in huis. Vallen van de trap staat hoog genoteerd. Kinderen vrij laten ontdekken doe je zo. 

https://www.antislipstrip.nl/kindveilige-trap Hier lees je wat wij deden aan het veilig maken van de trap. Een kindveilige trap geeft rust. Maar biedt vooral ruimte voor leren traplopen. 

Trap veiligheid voor senioren

https://www.antislipstrip.nl/tips-voor-valpreventie-senioren Praktische tips voor hulp bij het vergroten van zelfstandigheid en veiligheid senioren, zoals trap veiligheid.

https://www.antislipstrip.nl/hoe-maak-ik-een-gladde-trap-veiliger Uw opgeknapte trappenhuis, maakt u blij. Trots wilt u de trap belopen. Maar dat lukt niet. De trap is spiegelglad. Hoe maakt u de gladde trap veilig?

https://www.antislipstrip.nl/ouderen-en-traplopen Met zelfvertrouwen veilig trap lopen. Senioren wonen langer thuis. Veilig thuis wonen begint met beseffen dat aanpassen soms nodig is.

https://www.antislipstrip.nl/valrisico-ouderen Ontdek welke kleine investering bijdraagt aan het verminderen van vallen van de trap.

Veilig de trap op en af, zeker als u een dagje ouder wordt - Antislipstrip Blijft u langer thuis wonen? Schenk aandacht aan veiligheid. Gladde traptreden zijn een risico. Met een antislipstrip wordt uitglijden voorkomen.

https://www.antislipstrip.nl/vallen-bij-ouderen-voorkomen Met het ouder worden, neemt de kans op vallen toe. Een val kan vervelende gevolgen hebben. Maak de trap antislip. Zo wordt uitglijden voorkomen.  

https://www.antislipstrip.nl/antislip-sokken-nodig Ervaar je gladheid en overweeg je antislip sokken om uitglijden te voorkomen? Pak de oorzaak aan! Met een deze antislip voorziening, wordt uitglijden voorkomen.