+31 (0)33 2450 667

Antislipstrip.nl: met en voor bedrijven

Wij werken graag samen met- en voor professionals. Goede communicatie en een passend advies voor de situatie staan bij ons centraal.

Bedrijven die bij ons producten en diensten afnemen, hebben altijd contact met onze klantenservice.

Klantenservice AntislipstripNL             

Voordeliger ontzorgen

Samenwerken voor montage van antislip strips doen wij met schilders, bouw- en renovatiebedrijven. De werkplanning wordt zodanig op elkaar afgestemd dat er geen vertraging in het werk ontstaat.

Wordt het uitgevoerde werk in gebruik genomen door particulieren, dan is het fijn om te weten dat samples ontvangen mogelijk is. Kleuren kunnen worden afgestemd op de situatie: een prachtig eindresultaat!

Het jaarlijks onderhouden van veiligheidsoplossingen toegepast in trappenhuizen, doen wij voor bedrijven, ziekenhuizen en scholen.

Omdat onze productkennis zeer groot is en het assortiment uitgebreid, wordt voor iedere toepassing een duurzame antislipvoorziening gevonden.

Tijdnood in het werk? Uitbesteden loont

In onze werkplanning wordt altijd ruimte vrij gehouden voor at-hoc klussen. Bent u in tijdnood en richt u zich liever tot het werk dat bij u past?

Antislipstrips plaatsen voeren wij vakkundig en efficiënt uit. Ons werkgebied bestrijkt heel Nederland- en België (Vlaanderen).

Neem contact op met onze klantenservice wanneer montage of het onderhouden van reeds geplaatste antislipstrips gewenst is.

Alleen veiligheidsproducten nodig?

Voor het afnemen van antislip profielen of antislip tapes, staan wij ook voor professionals klaar. Met een passend advies en scherpe(re) meterprijzen.

Voor bestellingen vanaf 100 meter wordt een gestaffelde korting toegekend. Afnames vanaf 300 meter zijn uiterst scherp geprijsd en worden franco geleverd.

U neemt af per rol, waarbij de doosinhoud (tot 300 meter) in verschillende kleuren kan worden samengesteld.

Uw bestelling wordt per e-mail of telefonisch aangenomen, waarna verwerkt. Producten zijn uit voorraad leverbaar, tenzij anders aangegeven.

Bel 033 2450667             


Bestellingen tot 100 meter plaatst u eenvoudig via onze webshop. Deze worden vanaf de eerstvolgende werkdag geleverd. Een factuur is standaard bij de bestelbevestiging ingesloten.

Wenst u specificaties op de factuur, dan vraagt u deze bij de Klantenservice aan.