(+31) (0)346 215 679

Montage van antislip op trap

Een antislipstrip, ook wel antislip traprubber genoemd, is een Rubberen of Kunststof antislipvoorziening op de trap.

Antislip op de trap is voorzien van een geribbelde profilering aan de loopzijde. Met een freesmachine worden sleuven in de traptreden gefreesd.

Antislip strips plaatsen

Na het frezen van sleuven, worden de rubberen of kunststof antislip strips zonder bevestigingsmiddelen in de sleuf gedrukt. 

Het antislipprofiel ligt ongeveer 1mm op het tredenvlak. Doordat de antislip strip aan de onderkant geprofileerd is (lamellen), heeft deze voldoende weerstand en wordt daardoor niet uit de sleuf gelopen.

Het is belangrijk dat de sleuf exact passend voor de antislipstrip gefreesd wordt.

Sleuven frezen door een vakman

Bij onvakkundige montage loopt u kans op beschadiging van uw trap. Daarom nemen we u deze zorg graag uit handen.

Onze professionals maken dagelijks trappenhuizen veiliger en werken vakkundig en secuur. Nadat de antislip op uw trap is aangebracht, wordt uw trappenhuis netjes en stofvrij opgeleverd.

Offerte montage antislip aanvragen

Voordelen professionele montage

Ons montageteam plaatst dagelijks antislipstrips. Zij zijn ervaren in het werk. Gewerkt wordt met aangepaste apparatuur.

  • Ervaren in montage
  • Aangepaste apparatuur
  • Advies op maat 

Voor trappen met een of meerdere bochten is geschikte apparatuur nodig. Onze freesmachines zijn aangepast op dit werk. Antislip strips worden geplaatst tot 8 cm vanaf de zijkant traptreden.

Een monteur geeft u advies over welke antislipstrip geschikt is voor uw specifieke gebruik. Ook beoordeeld een monteur waar de antislipstrip op de trede geplaatst wordt. Zo profiteert iedere gebruiker van de antislipstrip.

Antislipstrip tijdens montage kiezen

Tijdens een montageafspraak kunt u kiezen welke kleur of welk model antislipstrip geplaatst wordt. Zo kiest u altijd de juiste antislipvoorziening voor uw gebruik.

In sommige situaties bevelen wij een dubbele antislip op de trap aan. Zo wordt de veiligheid voor iedere gebruiker gewaarborgd.

Zelf de trap antislip maken

Voor het monteren van ingefreesde trapprofielen in traptreden, heeft u een goede freesmachine en enige kluservaring nodig.

Beoordeel vooraf of het een klus is die uitgevoerd kan worden met de kennis en machines die u heeft. Om het u gemakkelijk te maken, is een Uniek Startpakket© Antislip Strip samengesteld. Naast 17 meter Antislipstrip op rol ontvangt u het juiste hardmetalen freesje en een duidelijke werkbeschrijving. 

De inhoud van het Uniek Startpakket
© is samengesteld in samenwerking met professionals voor het goed en vakkundig uitvoeren van de werkzaamheden.