(+31) (0)346 215 679

Montage van antislip strip op trap

Een antislipstrip, ook wel antislip traprubber genoemd, is een Rubberen of Kunststof antislip strip op de trap voorzien van een profilering aan de loopzijde. Met een freesmachine worden sleuven in de traptreden gefreesd. Na het frezen van sleuven, worden de rubberen of kunststof antislip strips zonder bevestigingsmiddelen in de sleuf gedrukt. 

Het antislipprofiel ligt ongeveer 1mm op het tredenvlak. Doordat de antislip strip aan de zijkant geprofileerd is, heeft deze voldoende weerstand en wordt daardoor niet uit de sleuf gelopen. 


Frezen en montage van antislip strips door een professional

Bij onvakkundige montage loopt u kans op beschadiging van uw trap. Daarom nemen we u deze zorg graag uit handen. Onze professionals maken dagelijks trappenhuizen veiliger en werken vakkundig en secuur. Nadat het monteren van Antislip Strips is afgerond, wordt uw trappenhuis netjes en stofvrij opgeleverd.

Vrijblijvende prijs aanvragen


Zelf de trap antislip maken

Voor het monteren van trapprofielen in traptreden, heeft u een goede freesmachine en enige kluservaring nodig. Om het u gemakkelijk te maken, bestelt u een Uniek Startpakket© Antislip Strip. Naast de Antislipstrip op rol ontvangt u het juiste hardmetalen freesje en een duidelijke werkbeschrijving.

De inhoud van het Uniek Startpakket
© is samengesteld in samenwerking met professionals voor het goed en vakkundig uitvoeren van de werkzaamheden.