(+31) (0)346 215 679

Montage van antislip strip op trap


Een antislipstrip, ook wel antislip traprubber genoemd, is een Rubberen of Kunststof antislip strip op de trap voorzien van een profilering aan de loopzijde. Met een freesmachine worden sleuven in de traptreden gefreesd. Na het frezen van sleuven, worden de rubberen of kunststof antislip strips zonder bevestigingsmiddelen in de sleuf gedrukt. 

Het antislipprofiel ligt ongeveer 1mm op het tredenvlak. Doordat de antislip strip aan de zijkant geprofileerd is, heeft deze voldoende weerstand en wordt daardoor niet uit de sleuf gelopen. 

Frezen van sleuven door een professional

Bij onvakkundige montage loopt u kans op beschadiging van uw trap. Daarom nemen we u deze zorg graag uit handen. Onze professionals maken dagelijks trappenhuizen veiliger en werken vakkundig en secuur. Nadat het monteren van Antislip Strips is afgerond, wordt uw trappenhuis netjes en stofvrij opgeleverd.

Vrijblijvende prijs aanvragen

Waarom antislipstrips plaatsen door een professional

Naast het feit dat de monteur dagelijks antislipstrips plaatst, en dus ervaren is, is de apparatuur aangepast op het werk. Vooral op trappen met een of meerdere bochten, is aangepaste apparatuur nodig. Gemiddeld worden antislip strips aangebracht tot 8 cm vanaf de zijkant traptreden. Daarnaast kan een monteur goed advies geven over welke antislipstrip geschikt is voor uw specifieke gebruik. Of advies geven over waar de antislipstrip op de traptreden geplaatst moet worden, zodat iedere gebruiker profiteert. En hoeveel antislipstrips per traptrede nodig zijn om de veiligheid voor iedere gebruiker te waarborgen.

  • ervaren in montage
  • aangepaste apparatuur
  • advies op maat 

Tijdens een montageafspraak kunt u kiezen welke kleur of welk model antislipstrip geplaatst wordt. Zo krijgt u de mogelijkheid om de juiste antislipvoorziening voor uw gebruik te kiezen.

Zelf de trap antislip maken

Voor het monteren van ingefreesde trapprofielen in traptreden, heeft u een goede freesmachine en enige kluservaring nodig. Beoordeel daarom vooraf of het een klus is die uitgevoerd kan worden met de kennis en machines die u heeft. Om het u gemakkelijk te maken, is een Uniek Startpakket© Antislip Strip samengesteld. Naast 17 meter Antislipstrip op rol ontvangt u het juiste hardmetalen freesje en een duidelijke werkbeschrijving. 

De inhoud van het Uniek Startpakket
© is samengesteld in samenwerking met professionals voor het goed en vakkundig uitvoeren van de werkzaamheden.