(+31) (0)346 215 679

Groot assortiment antislipstrips op voorraad

Goede service en uitmuntende dienstverlening vinden wij belangrijk. Sinds september 2017 zijn wij gevestigd aan de Centurionbaan 40A in Soesterberg om u nóg beter en sneller van dienst te kunnen zijn. 

Een groter assortiment antislipstrips

Ons assortiment antislip strippen en antislip tapes is in de afgelopen jaren flink uitgebreid. Een grotere opslagcapaciteit was nodig om alle nieuwe producten en grotere aantallen onder te brengen. Antislipstrip.nl blijft vernieuwen en is niet voor niets marktleider in Nederland en België! Het direct kunnen versturen van bestellingen voor zakelijk afnemer of particulier is door de nieuwe huisvesting mogelijk geworden. Bestellingen die vóór 14:00 uur 's middags besteld en betaald zijn, worden diezelfde werkdag nog verzonden. 

Antislipstrip.nl is beter bereikbaarheid

Ons kantoorpand met een grotere opslagruimte en een werkplaats is gelegen pal naast de snelweg, afslag Soesterberg. Daardoor zijn wij beter en sneller bereikbaar voor iedere bezoeker. Wilt u langskomen om ons assortiment te bekijken en de mogelijkheden te bespreken? Neem contact op met onze klantenservice. Dan zorgen wij dat er iemand beschikbaar is, om u van dienst te zijn. Komt u liever spontaan langs? Onze medewerkers zijn vaak op locatie aan het werk, waardoor niet altijd aanwezig. 

Snelle levering en service door Antislipstrip.nl

Wilt u snel aan de slag of een monteur laten komen? Wij werken met snelle bestel- en leveringstijden. Indien u uw bestelling voor 14:00 uur plaatst is, dan is de levering op de eerstvolgende werkdag. Een track- en tracecode wordt altijd meegestuurd met het verzendbericht.

Ook in onze planning houden wij van korte termijnleveringen. Montage van antislipstrippen is mogelijk van maandag tot en met vrijdag. Is in de planning korte termijnlevering noodzakelijk? Neem dan altijd telefonisch contact op met onze klantenservice. Er wordt meegekeken in de planning en meegedacht om montage op een zo kort mogelijke termijn haalbaar te maken.