+31 (0)33 2450 667

Aandacht voor veiligheid 

Beloopt u een gladde trap? Sinds 2009 heeft 'een veilige trap voor iedereen' dagelijks onze aandacht.  

Uw trap antislip maken. Veiligheid passend in uw budget. Voorzien van een antislipvoorziening voor uw type gebruik.

Of het nu gaat om antislip strips voor thuis. Een trapstrip voor kantoor, de school of het ziekenhuis. Voor ieder gebruikersdoel is het assortiment ingericht.

  • Uitgebreid assortiment 
  • Voordelig geprijsd, of  
  • Duurzaam opgelost 

Kernwaarden voor u 

Net zoals een veilige trap voor iedereen toegankelijk moet zijn, is uw bestelling verzekerd tegen zoekraken tijdens de levering.

Komt een monteur in uw trap antislip maken, dan is het prettig om te weten, dat wij tegen onvoorziene schade zijn verzekerd.

Een goedgekozen antislip strip gaat gemiddeld 40 jaar mee. Tot 12 jaar garantie wordt u geboden bij aankoop van producten. 

  • Verantwoordelijkheid 
  • Professionele montage
  • Duidelijke communicatie 

Ervaren vaklieden werken aan uw trap. Zij werken met apparatuur die is aangepast op het goed uitvoeren van de werkzaamheden. Overlast van stof hoeft u niet te vrezen.

Vindt u het belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten? Een offerte geeft u inzicht. Bovendien een vaste prijs. Bestellingen worden altijd met track- en trace verzonden. 

Besteed u het beveiligen van uw trap uit? Telefonisch wordt een montageafspraak ingepland. Zo worden uw wensen meegenomen in het maken van een afspraak.

Het juiste product voor u 

Vindt u het ook prettig als een antislipstrip wordt geplaatst die past bij uw gebruik en wensen? U weet; van een goedgekozen antislipstrip heeft u langer plezier.

Met een uitgebreid aanbod van antislip strips en antislip tapes wordt deze keuzemogelijkheid gegeven.

Wanneer uw trap antislip wordt gemaakt, kunt u kiezen uit meer modellen en kleuren. Een monteur brengt de aangeboden antislipstrips mee tijdens de afspraak.

Productontwikkeling

Vernieuwen of verbeteren van producten en daarmee het uitbreiden van het assortiment is een proces dat altijd gaande is.

Om u beter van dienst te zijn, werden Antislip tape Elegant, de montagetool Afstandhouder© en de Antislipstrip Mini ontwikkeld. 

Bekijk assortiment

Montage door vakman 

Sinds 1982 wordt gebouwd aan trappenhuizen. In 2009 werd de focus volledig gelegd naar uw trap veiligheid.

Lees over ons 10-jarig bestaan

Zes dagen per week staan wij voor u klaar. Met het antislip maken van uw trap of (vrijblijvend) advies. 

Maakt u zelf de trap antislip? Bestellingen worden uiterlijk de eerstvolgende werkdag verzonden*. Zo kunt u snel profiteren van een veilig gemaakte trap.  

*) tenzij anders vermeld of weergegeven 

Uw mening is waardevol 

Uw mening is belangrijk. Deze draagt bij aan het verbeteren van service en dienstverlening. Lees over de ervaring van anderen.

Klantervaringen