(+31) (0)346 215 679

Ervaren vakman in trap veiligheid


Vijf dagen per week wordt gewerkt aan de veiligheid in trappenhuizen. Ons team bestaat uit opgeleide specialisten en samen zorgen wij voor maatwerk dienstverlening.  Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de trappenbouw, hebben wij ons sinds 2009 gespecialiseerd in het veilig maken van bestaande trappenhuizen. Particulieren en (non) profit organisaties zijn wij van dienst.

 

Lees hier over ons 10-jarig bestaan

Wat u van ons mag verwachten

Klantvriendelijke service hebben wij als hoogste prioriteit. Voordat u besluit of het veilig maken van uw trap wordt uitbesteed, is het belangrijk dat u goed en volledig geïnformeerd wordt. Onze klantenservice informeert u daarover. Kosteloos kunnen samples worden aangevraagd van antislip profielen, tapes en RVS trapstrippen. Wanneer u informatie wenst over maatwerk leuningen, komt een monteur bij u langs voor een vrijblijvend en informatief gesprek. 

  • Klantvriendelijke service
  • Professionele montage
  • Adequate levering

Wanneer besloten wordt dat uw trap in huis veilig mag worden gemaakt door een van onze specialisten, kunt u professionele montage verwachten. Machines zijn aangepast op de uit te voeren werkzaamheden, waarmee een zo mooi en veilig mogelijk eindresultaat wordt bereikt. Wilt u zelf aan de slag? Dan bevelen wij u ons doe-het-zelf "Startpakket" aan. Een montage instructie is bijgesloten in het startpakket. 

Geplaatste bestellingen in onze webwinkel, worden binnen 2 werkdagen bezorgd. Adequate levering vinden wij belangrijk. Wilt u liever afhalen? Dan bent u van harte welkom in Soesterberg. 

Garantie op een veilig gemaakte trap

U wilt natuurlijk lang profiteren van een veilig gemaakte trap. Op onze producten wordt tot 12 jaar garantie gegeven. En montage vindt plaats onder de voorwaarden van het CBW-waarborg fonds. Het CBW biedt u, als consument, meer bescherming en geeft onpartijdig advies wanneer dat nodig zou zijn. 

Uw mening telt

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Lees over de ervaring van onze klanten. Bent u niet tevreden met onze werkzaamheden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag met een passende oplossing.