+31 (0)33 2450 667

'Er waren eens een timmerman en een kantoormeisje. Zij werden verliefd, trouwden en kregen twee kinderen. Met zijn uitmuntende vakmanschap en haar geweldige organisatorische vaardigheden creëerden zij Antislipstrip.nl. Hun doel was om elke trap in het land veiliger te maken. Veiliger voor kinderen, veiliger voor ouderen en veiliger voor jou! En nu, tien jaar later, hebben zij al duizenden trappen verbeterd. Met hun eindeloze enthousiasme en frisse ideeën zullen ze doorgaan om elke stap te verbeteren.'

10 jaar Antislipstrip.nl: hoe het begon...

Al sinds de jaren tachtig wordt in ons familiebedrijf gewerkt aan trappenhuizen. We groeiden er in op. Werkten er aan mee. In 2009 besloten wij om met één element uit de trappenbouw verder te gaan.

Het veiliger maken van trappenhuizen. Vooral gericht op bestaande trappenhuizen. Antislipstrip.nl gingen wij heten.

Sinds de start van ons bedrijf is er veel veranderd. De vraag naar een antislipvoorziening op de traptreden steeg.

Waardoor ons aanbod ook. In onze (web)winkel wordt een heel groot deel van ons assortiment aangeboden. Maar door de jaren heen, is veel kennis opgedaan.

Daardoor kan voor (haast) iedere situatie een passende antislipstrip worden gevonden. 

Kwaliteit en goede serviceCadeau_Antislipstrip.nl

Als één onderdeel wel hoog in ons vaandel staat, is het goede service. We bedienen onze klanten, zoals wijzelf bediend zouden willen worden.

Onze producten zijn van een goede kwaliteit. Communicatie en het vooraf helder maken van de verwachting, vinden wij belangrijk.

Een prijsvechter hebben we nooit willen zijn. Met de juiste producten, machines en kennis worden werkzaamheden altijd netjes afgerond en opgeleverd.

Gaat er toch iets mis, wordt het naar tevredenheid opgelost

Wie jarig is trakteert!

In 2019 geven wij een duurzaam cadeautje weg. Bestel je voor het einde van dit jaar voor € 75,00 of meer, dan krijg je deze handige boodschappentas cadeau!

Natuurlijk krijg je de tas ook wanneer je antislipstrips door een monteur laat plaatsen.

Ik wil montage door Antislipstrip.nl


Wij wensen je veel gebruiksplezier!

Naam_Antislipstrip.nl