+31 (0)33 2450 667

Traptreden frezen voor antislipstrips

Het beveiligen van traptreden met ingefreesde trapprofielen, vraagt om kennis en ervaring in het werk. Blijvende schade aan de trap wilt u toch ook voorkomen?

Traptreden verkeerd gefreesd

Het onvakkundig frezen van traptreden kan blijvende schade tot gevolg hebben. Een verkeerde freesmachine, weinig gebruikerservaring of frezen zonder begeleiding kan een slingerende sleuf tot gevolg hebben.

Te diep gefreesde sleuven, brengen de stabiliteit van het trapprofiel in gevaar. Trapprofielen kunnen wegzakken wanneer zij onvoldoende op de bodem rusten.

Verkeerd gefreesde sleuven kunnen worden opgevuld. Opvullen bevelen wij aan nadat opnieuw de sleuven professioneel zijn aangebracht.

Zo kan eerst worden beoordeeld of de sleuven kunnen worden hergebruikt, waarmee schade tot een minimum wordt beperkt.

Opnieuw frezen van sleuven

Zijn de sleuven in de traptreden gefreesd, maar is dit niet naar wens gedaan? Dan zijn wij u graag van dienst.

Schade kan worden beperkt door het professioneel overdoen van de frees werkzaamheden. In veel gevallen zelfs zonder zichtbare schade aan de trap.

Prijs frezen sleuven in trap aanvragen


Vakkundig frezen van trap treden

Met de juiste apparatuur, kennis op het gebied van trappen en trapprofielen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Sinds 2009 plaatsen wij dagelijks trapprofielen in treden. Onze freesapparatuur is aangepast om de werkzaamheden vakkundig te kunnen verrichten.

Plaatsen van trapprofielen

De sleuf vormt de basis voor een antislip profiel. Het is daarom belangrijk dat hier goed aandacht aan wordt besteed.

Door ons gefreesde sleuven in traptreden, worden exact aangebracht op het gekozen trapprofiel. De sleuven lopen door tot maximaal 5 cm aan de zijkant van de trapbomen.

Het volledig aanbrengen van ingefreesde trapprofielen over de volledige breedte, is in bestaande situaties niet mogelijk. En ook niet nodig. Men loopt doorgaans niet aan de uiterste zijkant van de traptreden.

Wanneer de sleuven zijn gefreesd, wordt een trapprofiel geplaatst. Trapprofielen zijn beschikbaar in veel modellen en kleuren. Ieder type gebruik, heeft een eigen trapprofiel als eerste keus.

Wilt u advies over welk model trapprofiel voor uw situatie geschikt is, neem dan contact op met onze klantenservice.