+31 (0)33 2450 667

Garantie en Retourneren

Hieronder treft u een beknopt overzicht van onze garantie voorwaarden en retourmogelijkheden aan. 

Garantie op uw producten

Antislipstrip.nl hanteert algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. 

  • Veilig betalen
  • Tot 11 jaar productgarantie*
  • Betrouwbare klachtenafhandeling

*) Op gerecyclede profielen wordt geen garantie gegeven.

Productgarantie bedrijven

Het is belangrijk om te weten, dat de levensduur van de antislip strip afhangt van het type gebruik.

Wordt de juiste antislip strip gekozen, dan bieden wij eenzelfde garantietermijn als voor gebruik door particulieren aan. Neem contact op met onze klantenservice wanneer u hierover nader geïnformeerd wilt worden.

Bij het laten plaatsen van antislipstrips door een monteur van Antislipstrip.nl wordt altijd geïnventariseerd wat de wensen en eisen zijn. Dat tezamen maakt, dat de juiste antislipstrip wordt gekozen. 

De algemene voorwaarden van Antislipstrip.nl voor bedrijven wijkt af van de algemene voorwaarden voor particulieren. Een afschrift van deze voorwaarden is opvraagbaar via info@antislipstrip.nl

Uw bestelling retourneren

Bestelde producten ontvangt u 14 dagen op zicht. Voldoet de inhoud van uw bestelling niet aan uw wens of heeft u voor een andere oplossing gekozen, dan kan deze zonder opgaaf van reden retour.

Voor het retourneren van uw bestelling neemt u contact op met onze klantenservice. Om retourverzoeken snel te kunnen verwerken, vragen wij om het bestelnummer.

Het bestelnummer (of factuurnummer) staat bovenaan de bestelbevestiging. Of de  factuur- of Pakbon die bij uw bestelling geleverd wordt. De portokosten van het retour zenden is uw eigen rekening.

  • Niet goed? Geld terug!
  • Artikelen 14 dagen op zicht
  • Zonder opgaaf van reden

Wilt u zonder contact uw bestelling intrekken. Dat kan met een ingevuld Herroepingsformulier.

Retourzending met PostNL

Uw aankoop waarderen wij enorm. Als u een retourzending via PostNL regelt, help ons dan door de track- en tracegegevens met ons te delen (info@antislipstrip.nl).

Zo kunnen wij uw retour snel verwerken. Zelfs wanneer uw retourzending buiten kantoortijden wordt aangeboden. Dank u wel!

Wat niet retour kan

Het retourneren van teveel bestelde meters antislipstrip- tape of geopende verpakkingen is helaas niet mogelijk.

Ook worden zichtbaar gebruikte hardmetalen freesjes, bevuilde antislipstrips of antislip tapes niet teruggenomen. Twijfelt u over of uw bestelling teruggenomen wordt? Overleg dan met onze klantenservice