(+31) (0)346 215 679

Garantie en Retourneren

Hieronder treft u een beknopt overzicht van onze garantie voorwaarden en retourmogelijkheden aan. 

Garantie op geleverde producten

Antislipstrip.nl is CBW erkend. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt veel voordelen, maar vooral meer zekerheid. Antislipstrip.nl hanteert algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. 

  • Veilig aanbetalen
  • 11 jaar (afbouwende) productgarantie*
  • Onpartijdige klachtenafhandeling

*) Op gerecyclede profielen wordt geen garantie gegeven.

Garantie op antislipstrips voor bedrijven

Het is belangrijk om te weten, dat de levensduur van de antislip strip afhangt van het type gebruik. Wordt de juiste antislip strip gekozen, dan bieden wij eenzelfde garantietermijn als voor gebruik door particulieren aan. Neem contact op met onze klantenservice wanneer u hierover nader geïnformeerd wilt worden.

Bij het laten plaatsen van antislipstrips door een monteur van Antislipstrip.nl wordt altijd eerst geïnventariseerd wat de wensen en eisen zijn. Dat tezamen maakt, dat de juiste antislipstrip wordt gekozen. 

De algemene voorwaarden van Antislipstrip.nl voor bedrijven wijkt af van de algemene voorwaarden voor particulieren. Een afschrift van deze voorwaarden is opvraagbaar via info@antislipstrip.nl

Retourneren van uw bestelling

Bestelde producten ontvangt u 14 dagen op zicht. Voldoet de inhoud van uw bestelling niet aan uw wens of heeft u voor een andere oplossing gekozen, dan kan deze zonder opgaaf van reden retour. Voor het retourneren van uw bestelling neemt u contact op met onze klantenservice. Om retourverzoeken snel te kunnen verwerken, vragen wij om het bestelnummer. Het bestelnummer (of factuurnummer) staat bovenaan de bestelbevestiging. Of de  factuur- of Pakbon die bij uw bestelling geleverd wordt. Verzendkosten worden niet vergoed. 

  • Kosteloos annuleren
  • Artikelen 14 dagen op zicht
  • Retourneren zonder opgaaf van reden

Wat niet retour genomen wordt

Het retourneren van teveel bestelde meters antislipstrip- tape of geopende verpakkingen is helaas niet mogelijk. Ook worden zichtbaar gebruikte hardmetalen freesjes niet teruggenomen. Twijfelt u over of uw bestelling teruggenomen wordt? Overleg dan met onze klantenservice