(+31) (0)346 215 679

Producten zijn uit voorraad leverbaar

Dagelijks houden wij ons uitgebreide assortiment aan veiligheidsproducten voor in het trappenhuis op peil. Hierdoor bent u verzekerd van snelle levering. Voor alle producten in voorraad geldt: vóór 14:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden.

  • Grote voorraad
  • Snelle levering
  • Verzendkosten € 5,95

Wanneer een product niet uit voorraad leverbaar is, wordt u op de product pagina geïnformeerd over de verwachte levertijd. Wij streven altijd naar een zo kort mogelijke levertijd. Mocht de weergegeven levertijd toch langer zijn dan dat voor u wenselijk is, neem dan contact op met onze klantenservice

Hoe uw bestelling geleverd wordt

Uw bestelling wordt verzonden en is traceerbaar met een pakketcode. Pakketten worden verzonden met GLS. GLS levert (doorgaans) uit op de eerstvolgende werkdag. Bestellingen tot 10 meter antislipstrip of bestaand uit zelfklevende antislip tape worden verzonden met DPD. DPD biedt brievenbuspakketten binnen drie werkdagen aan.

  • Levering 6 dagen per week
  • Te volgen met pakketcode
  • Standaard verzekerd

Wanneer uw bestelling geleverd wordt

Voor postmaatschappijen geldt, dat zij uw bestelling zo snel als mogelijk willen bezorgen. Wanneer u afwezig bent, bieden post- of pakketbezorgers soms pakketten aan bij buren. Wilt u niet dat uw bestelling bij buren wordt afgegeven, geef dit aan in het bestelproces. Dan wordt de postbezorger daar over geïnformeerd. Antislipstrip.nl kan helaas niet garanderen dat uw bestelling op een gewenst moment (dag of tijdstip) wordt geleverd. Zodra uw bestelling verzonden is, neemt de postmaatschappij de aflevering over.

Afhalen van bestellingen is mogelijk

Heeft u een bestelling in onze webwinkel geplaatst en wilt u deze afhalen? Het afhalen van bestellingen in Soesterberg is mogelijk. Zodra uw bestelling klaar ligt, wordt u telefonisch of per e-mail geïnformeerd. Een afspraak voor afhalen wordt met u ingepland. Omdat wij vooral bij onze klanten op locatie werken, is het maken van een afspraak nodig.

Voor afhalen van bestellingen worden geen verzendkosten in rekening gebracht. U betaalt in onze webshop of bij afhalen.