(+31) (0)346 215 679

Welkom op ons fotoblog

Een antislipstrip aanbrengen op de trap brengt veiligheid en een (andere) uitstraling met zich mee. Wilt u ook vooraf weten wat het eindresultaat in uw trappenhuis wordt? Welkom op ons fotoblog! Hier doet u inspiratie op. En ziet u wat het eindresultaat van ons dagelijks werk is. Alle foto's zijn onder deze tekst zichtbaar.

Onze projecten antislipstrip

Dagelijks maken onze specialisten trappenhuizen veilig. Zij plaatsen antislipstrips of RVS trapstrippen in iedere traptrede. Meestal één, maar vaak ook twee, antislipstrips per traptrede. Ook vervangen zij soms antislipstrips in bestaande trappenhuizen. Dat doen wij om de veiligheid voor iedere gebruiker te waarborgen. Ons assortiment antislipstrips is groot. Voor elk wat wils. Voor iedere trap een passende antislipvoorziening. In model. In kleur.

Doe inspiratie op! Antislipstrips op de trap

Een groot aantal trappen waar antislipstrips in zijn geplaatst, is in dit fotoblog opgenomen. Met behulp van het filter kan het overzicht worden verkleint. Toch op zoek naar een ander beeld? Het is onmogelijk om van alle projecten foto's te maken of te plaatsen. Maar neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij kijken graag met u mee. 

Kleuren en modellen antislipstrip

Antislipstrips zijn in veel modellen leverbaar. En natuurlijk wordt begrepen dat u vooral in het echt wilt zien hoe de kleur toont of aanvoelt. Laat u antislipstrips monteren? Tot tijdens de montageafspraak kan worden beslist welk model en welke kleur wordt aangebracht. Kijkt u liever in alle rust vooraf? Geheel vrijblijvend wordt een sample naar u verzonden. 

Samples antislipstrip of antislip tape

Wanneer het de keuze makkelijker maakt, kunnen samples van antislipstrips of antislip tape worden besteld in onze webshop. U kunt het model beoordelen op kleur en materiaal. En eventueel passen wanneer er al sleuven in uw traptreden aanwezig zijn. Wanneer u hulp bij uw keuze wenst, staat onze klantenservice u graag te woord.