+31 (0)33 2450 667

Dubbele antislip trap strips plaatsen

Het aanbrengen van één antislip strip per traptrede brengt meer veiligheid op de trap dan geen. Maar wanneer zou je beter twee anti slip strips per trede aan kunnen brengen?

En zijn dubbele antislip strips per trede in ieder trap te plaatsen? Wij informeren je graag!

Dubbele antislipstrips maken veiliger

Een antislip strip op de trap wordt aangebracht om de treden zonder uitglijden te kunnen belopen. Normaal gesproken biedt één antislip strip per traptrede ook voldoende veiligheid.

Er zijn twee redenen te bedenken waarom een tweede antislipstrip meer veiligheid biedt. 

Belopen kleine kinderen de traptreden regelmatig, dan is zichtbaar dat zij de traptreden op een ander punt belopen dan volwassen voeten dat doen.

Vooral voor deze doelgroep is het hebben van voldoende antislip grip zo belangrijk. De trap belopen vormt, helemaal voor de allerkleinsten, best een uitdagende activiteit.

Zeker wanneer zij soms niet volledig gefocust zijn op het goed belopen van de traptreden zelf. Of het vasthouden van een trapleuning, waarmee uitglijden ook kan worden voorkomen.

Voor kleine kinderen maakt het aanbrengen van twee antislipstrips per traptrede de trap meer veilig. Zij stappen dan in ieder geval altijd op één van de aangebrachte antislip strips. Dat maakt de trap meer veilig.

Ook hebben senioren meer baat bij twee antislip strips per traptrede. Liepen zij eerder fluitend de trap op- en af.

Wanneer een minder goed meewerkend lichaam onzeker maakt, biedt een tweede antislip strip betere antislip grip. Het uitglijden van de trap wordt hiermee nóg beter voorkomen.

Verfraai de trap met dubbele antislip trap strips

Wat natuurlijk ook een goede reden is om twee antislip strips per traptrede aan te brengen, is wanneer je dit gewoon mooier vind.

De sfeer van een tweede antislip strip per traptrede is anders dan wanneer één antislip strip per traptrede wordt aangebracht. Bekijk op ons fotoblog de vele voorbeelden.

Zijn dubbele antislip trap rubbers in ieder trap aan te brengen?

Ja, maar in sommige trappen is het overbodig. Dubbele antislip strips zijn aan te brengen nagenoeg in alle trappen. Maar soms is een trap zodanig stijl, dat een tweede antislipstrip overbodig is.

Twijfel je hierover? De monteurs van Antislipstrip.nl plaatsen met grote regelmaat dubbele antislipstrips in traptreden. Daardoor kunnen zij goed advies geven.

Je kunt onze monteurs bereiken via de klantenservice

Zijn dubbele antislip trap infrees strips dubbel zo duur?

Het is niet gezegd, dat het aanbrengen van dubbele antislip strips per traptrede ook het dubbele van de prijs is. De werkzaamheden worden efficiënt verricht.

Vraag vrijblijvend informatie aan. Een offerte voor montage van één antislipstrip wordt standaard ook meegeleverd. 

Prijs dubbele antislipstrips aanvragen


Een veiliger gevoel voor iedereen

Natuurlijk moet een antislipstrip bovenal een veilig gevoel geven voor iedereen.

Wanneer je advies wenst op je persoonlijke situatie, neem contact op met onze specialisten. Of kijk in ons fotoblog waar veel voorbeeld projecten zijn opgenomen.