+31 (0)33 2450 667

Monteur Antislipstrip.nl

Wanneer u kiest voor montage van antislipstrips, krijgt u een monteur van Antislipstrip.nl over de vloer. Wilt u weten wie er komt? Lees dan verder!

Trapmaker en monteur Dominic

Geboren als zoon van een trappenmaker, liep hij al op jonge leeftijd mee in de fabriek. Oprichter van Antislipstrip.nl en monteur van antislipstrips: Dominic.

Hij startte in de jaren '90 met het gronden of lakken van nieuwe trappen. Daarna hield hij zich bezig met inmeten, maken en plaatsen van trappen. 

Inmiddels zet Dominic zich dagelijks in voor een ander aspect. De trap veilig maken. Het voorkomen van ongevallen in het trappenhuis.

Trappen (veilig) maken

Het handmatig maken van trappen is een ambachtelijk beroep geworden. Met behulp van CNC machines worden tegenwoordig trappen in een mum van tijd vervaardigd.

De kennis in het ambachtelijk maken van trappen ging bij Dominic niet verloren. Maar de interesse in een ander aspect van trappen groeide.

Voor iedere gebruiker - jong en oud - de trap veilig maken. Sinds 2009 is Dominic hier in gespecialiseerd.

Veilige trap met antislip strips

Steeds meer trappen zijn gelakt of geschilderd. En daardoor spiegelglad. De vraag naar een oplossing werd groter en groter.

Dominic richtte zich voor het eerst op het veilig maken van trappen bij particulieren thuis in 2005.

Bij steeds meer particulieren werden trappen veilig gemaakt met het plaatsen van antislip strips.

Het vervaardigen van maatwerk leuningen, werd altijd al vanuit de trappenfabriek gefaciliteerd. Dit wordt nog steeds op deze wijze gedaan.

Deskundig antislipstrips plaatsen

Bij het plaatsen van antislip strips moet aan meer gedacht worden dan alleen het frezen van een sleuf en plaatsen van de strip.

Op welke afstand komt de antislip strip, zodat iedere gebruiker profiteert? En welke antislip strip past het beste bij de gebruiker(s)?

Hoe wordt krimpen van een antislip strip in de sleuf voorkomen? Een vaste hand helpt bij het recht frezen van de sleuven.

Met de juiste (aangepaste) apparatuur frees je over een zo breed als mogelijk gedeelte van het tredevlak. 

Ervaren in trap beveiliging

Sinds 2009 monteert Dominic dagelijks antislip strips in trappenhuizen. Inmiddels allang niet meer alleen bij particulieren thuis.

Ook zorgcentra, scholen, bedrijven en musea maken gebruik van zijn deskundigheid.

Het oplossen van problemen wanneer sleuven onvakkundig zijn gefreesd, is waarvoor Dominic steeds vaker wordt gevraagd.

Wie Dominic is?

Dominic, bouwkundig opgeleid, is een sociaal persoon die goed weet wat hij doet.

Bij aanvang van een montage opdracht, neemt hij de tijd om eerst uw wensen en eisen helder te krijgen.

Dominic werkt nauwkeurig en schoon. Het trappenhuis wordt stofvrij opgeleverd. Dominic werkt voor Antislipstrip.nl enTrapveiligheid.nl.