+31 (0)33 2450 667

Uniek Startpakket© antislipstrip

Maakt u zelf de trap veilig met antislip strips of antislip tape? Dan bevelen wij u het unieke Doe-het-zelf pakket aan.

Met het Startpakket© Antislip Strip heeft u een volledig pakket in handen om het trappenhuis snel, veilig- en slijtvast te maken.

Sinds 2009 maken de professionals van Antislipstrip.nl dagelijks trappen veilig. Zij frezen sleuven en plaatsen antislipstrips. Of maken treden veilig door antisliptapes aan te brengen.

Door deze ervaring weten zij exact welke producten nodig zijn om de trap antislip te maken. De inhoud van het startpakket is dan ook door hen samengesteld.

In de meegeleverde montage instructie worden handige tips gegeven om de traptreden deskundig antislip te maken. U kunt er direct mee aan de slag! 

Wat zit er in het startpakket© Antislipstrip?Startpakket_antislip_trap

  • 17 meter Antislip Strip op rol
  • hardmetalen freesje, schacht 8mm
  • montage instructie

Wanneer de lengte van 17 meter onvoldoende is om de werkzaamheden in het trappenhuis af te ronden, bestelt u eenvoudig losse meters antislip strip bij.

Extra bestelde meters antislip strip worden op rollengte geleverd. 

Wat zit er in het startpakket© antislip tape?

In het startpakket antislip tape, zitten één rol antislip tape Robuust of Elegant, een duidelijke montage instructie en een handroller.

Doorgaans is deze hoeveelheid genoeg voor het veilig maken van één trap.

Voor het eenvoudig kunnen uitvoeren van de werkzaamheden, bevelen wij ook de Afstandhouder© aan. Met deze montagetool wordt het aanbrengen van antislip tape nóg eenvoudiger. 

Ook aan uw veiligheid wordt gedacht

Werken in het trappenhuis vraagt om extra veiligheidsmaatregelen. Houdt bijvoorbeeld de treden schoon en leeg. Zo houdt u zicht op het werk en worden ongelukken voorkomen.

Omdat wij uw veiligheid ook belangrijk vinden, is een Gratis persoonlijk bescherming set toegevoegd. De veiligheidsproducten voegen wij toe in het Startpakket antislipstrip. Zolang de voorraad strekt. 


*Het Uniek Startpakket© Antislipstrip.nl is een geregistreerde merknaam.

Startpakket

Startpakket

Startpakket

Startpakket

Startpakket