+31 (0)33 2450 667

Kleurenkaart antislip tape op de trap

Voelt de trap onveilig en is deze glad? Nooit meer uitglijden van de trap met de zelfklevende antislip tape Elegant. Met een eenvoudig te plaatsen antislip tape, is de trap snel veilig.

Van te voren weten wat je in huis haalt? Vraag vrijblijvend en kosteloos een kleurenkaart aan! Een kleurenkaart vraag je aan via de klantenservice.

Kleurenkaart antislipstrip aanvragen

Geschikt voor iedere trap

Een zelfklevende antislipstrip is speciaal ontwikkeld voor toepassing op traptreden. Het ontwerp en de samenstelling van het materiaal maken, dat de antislip tape zeer geschikt is voor iedere trap.

Zowel voor thuis als op het werk. De antislip tape is gemaakt van zachte kunststof. Het materiaal is eenvoudig schoon te houden. En zeer slijtvast. 

Wanneer de trap in huis veilig moet worden gemaakt, bevelen wij je het model "Elegant" aan. Deze smalle antislipstrip biedt optimale antislip grip, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van de trap.

Wordt de trap intensief belopen en vooral met schoeisel? Ga dan voor de antislip tape "Robuust". Deze antislip tape heeft een breder antislip oppervlakte dat goed bestand is tegen vele loopbewegingen.

Eenvoudig aanbrengen

De antislip tape is voorzien van een zeer sterke lijmrug. Wanneer de traptreden geschilderd zijn, kan een antislip tape worden geplaatst.

Bij iedere bestelling wordt een montage instructie meegeleverd. Belangrijk is dat de verf (of lak)lagen goed moeten zijn uitgehard. En de treden moeten schoon zijn.

Volg je de montage instructie goed op, dan laat de antislip tape echt niet zomaar los! Zorgvuldigheid in het plaatsen is wel heel belangrijk!

Een handig hulpmiddel tijdens het plaatsen is de handroller. Met de handroller druk je de lucht die tijdens het plaatsen tussen de lijmlaag en de traptrede is ontstaan, weg.

Een geplaatste antislip tape zonder luchtbellen, heeft een betere hechting waarmee loslaten wordt voorkomen. 

Leverbaar in 5 kleuren

De antisliptape is leverbaar in vijf populaire kleuren. De kleuren zijn gemaakt op RAL-codering. 

  • Zwart RAL 9017
  • Antraciet RAL 7016
  • Grijs RAL 7037
  • Bruin RAL 8028
  • Wit RAL 9010

 De echtheid van de kleuren zijn goed te beoordelen op een kleurenkaart. Vraag deze aan bij de klantenservice.

Antislip Tape

Antislip Tape met ronde uiteinden