+31 (0)33 2450 667

Interieurtrends 2022–2023

Duurzaamheid en de natuur in huis halen, zijn dé trends voor dit jaar. Een mix van natuurlijke tinten. Groen. Beige. Warm rood en bruin.

Voer de woonbeleving door in iedere plek in huis. Lees welke sfeer de trap in huis krijgt.

Een witte trap; verleden tijd?

Laten we eerst beginnen met wat misschien wel tot het (bijna) verleden behoort. Een kale witte muur. De minimaal ingerichte hal. Een beton-look grijs geschilderde trap.

Een witte trap komt nog altijd vaak voor. Wit is licht. Wit geeft ruimte. 

Witte trap? Werk met details

Een witte trap, geeft het functionele onderdeel in huis weinig sfeer. De sfeer van de omgeving kun je wel verhogen.

Schilder de wanden in een warme natuurlijke tint. Plaats als detail een antislip strip. Het breekt een groot wit vlak. Bovendien maakt het de trap veilig.Detail_trap_Antislip

Sfeervolle trap in huis

Heeft de woonkamer al warme kleuren? Schilder de trap in huis mee in deze sfeer. Een notenbruine kleur. Beits het hout. Of schilder de trap in warm rood. Groen of Blauw.

Kies voor blikvangers

Is dit alles je te gewaagd? Laat dan de muren sfeer spreken. Breng sfeervol leuningwerk aan. Een houten leuning geeft meer warmte dan een wit geschilderd ‘element’ aan de muur.

Met leuningdragers maak je een mooi statement. Wat dacht je van een leuningdrager in mat Zwart, glimmend Messing of stoer Chroom?

Trap antislip maken

Is de sfeer helemaal van nu? Een geschilderde trap is spiegelglad. Maak de trap antislip met een antislip strip of antislip tape. Het aanbod is groot. Passend binnen ieder budget.

Met een antislip tape maak je de trap zelf antislip. De traptape is eenvoudig aan te brengen. Weer toe aan een andere kleur? Antislip tape is gemakkelijk van de treden af te halen.

Een antislipstrip is een ingefreesde antislip voorziening. Het kleuraanbod is groot. En de modellen zijn beschikbaar in “zeer slijtvast” tot “comfortabel in gebruik”.

Het voordeel van een ingefreesde antislipstrip is, dat deze tijdelijk te verwijderen is. Schilder de trap opnieuw en plaats ze eenvoudig terug. Eenmalige investering dus!   

Advies voor het trappenhuis

We kunnen je helaas geen officieel interieur advies geven. Maar geven je wel graag advies over een veilig trappenhuis.

Neem contact op met onze klantenservice voor advies. Of vraag een offerte aan voor het antislip maken van de trap. 

Offerte aanvragen

Antislip tape Elegant

Antislip tape Robuust

Antislip strip Normaal

Antislip strip ECO

Antislip strip Dektrede

Antislip strip Blok

Antislip strip Mini

Trapstrip RVS en Messing