+31 (0)33 2450 667

Antislip tape Uniek Ontwerp

Antislip tape Elegant is een uniek ontworpen product. Door deskundigen van Unistair Group werden ervaring in gebruik van andere modellen en een klantvraag gekoppeld.

Belangrijk in het ontwerp- en ontwikkelingsproces was de veiligheid. In combinatie met een smalle maat, loopcomfort en een goede kleefkracht van de lijmrug. 

Samen werkten zij met experts op het gebied van kunststoffen en kleeftechniek een unieke antislip tape uit. Antislip tape Elegant.

uniek_ontwerp_antisliptape


Unieke maat antislip tape

Een zelfklevende antislipstrip heeft een minimale maat voor goede plakkracht nodig. Maar het oog wil ook wat. De 18mm brede antislip tape loopt naar de bovenzijde tot 16mm toe.

De antislip tape oogt daardoor smaller. Een goed plakvlak bleef behouden.  

Comfortabele antislip grip

De schuin naar binnen lopende ribbels, hebben niet alleen een smalle maat tot doel. De ribbels hebben ook tot functie, dat de bovenzijde comfortabel aanvoelt tijdens het belopen van de trap.

Geen haaks lopende randen. Nu voelt de tape comfortabel óók wanneer men met sokken of blote voeten de trap treden beloopt.

Unieke Kleefkracht

Met een smalle plakstrook toch optimale kleefkracht bereiken, vraagt om een speciale kleeftechniek. Want er bestaan andere smalle tapes. Maar deze horen in een aluminium trapprofiel thuis.

Het aluminium frame van het trapprofiel houdt de geplakte tape op zijn plek. Zonder beschermende aluminium rand, heeft de lijmrug meer kleefkracht nodig. 

Antislip tape Elegant heeft een speciaal ontwikkelde lijmrug. Smal in maatvoering. Sterk in kracht. Het aluminium profiel is overbodig.

Trap antislip maken

Wordt antislip tape op de trap aangebracht? Dan dient de verf te zijn uitgehard. De trap wordt vetvrij gemaakt met Universol.

Breng de tape aan over de volledige breedte van de treden. Of kies voor tape met afgeronde uiteinden.

Antislip tape wordt kaarsrecht aangebracht op de trap met een Afstandhouder©. Na het plakken van de tape op de trap wordt deze luchtvrij gemaakt met een handroller. Direct na plaatsing is de trap veilig voor gebruik.

 

Antislip tape Elegant is een geregistreerd product van Unistair Group.

Montagematerialen

Antislip Tape

Antislip Tape met ronde uiteinden

Sample antislip tape Elegant

Startpakket