+31 (0)33 2450 667

Antislip tape met ronde uiteinden

Naast het veilig en slijtvast maken van traptreden, is voor velen het goed kunnen schoonhouden van trap- en antislip strips een belangrijk uitgangspunt.

Overweeg je antislip tape aan te brengen en wil je dat de trap gemakkelijk schoon te houden blijft? Laat dan aan weerszijden van de traptreden ruimte open.

Waarom ronde uiteinden antislip tape?

Anti slip Tape met Ronde uiteinden Wanneer de antislip tape niet over het volledige tredevlak wordt aangebracht, loop je een groter risico op loslaten van de antislip tape.

Dit risico loop je alleen wanneer de antislip tape recht is afgesneden (of geknipt).

Door het gebruik van de traptreden kunnen haakse hoeken iets opkrullen, waardoor vuil zich verzameld onder de lijmlaag. Uiteindelijk zullen de hoeken gaan loskomen waarmee de hele antislip tape los laat.

Met het rond snijden van de uiteinden wordt loslaten aan de uiteinden voorkomen. Antislip tape met ronde uiteinden krijgt overal een gelijke lijmverbinding en stoten tegen kwetsbare hoeken wordt voorkomen.

Assortiment antislip tape ronde uiteinden

Schoonmaken trap met antisliptape

Zijn antislip strips over het volledige tredevlak aangebracht? Dan zal ervaren worden dat dit het schoonmaken van de traptreden verhindert.

De trap met een vochtige doek afnemen kan natuurlijk wel. Maar het vuil kan niet eenvoudig worden weggeveegd. Je veegt, als het ware, het vuil tegen de antislip tape aan. 

Om de traptreden eenvoudiger schoon te kunnen houden, worden antislip strips niet over het volledige tredevlak aangebracht.

Zo kan vuil langs weerszijden van de traptreden worden weggeveegd. Zorg voor antislip tape met ronde uiteinden.

De antislip tape zelf is gemaakt van kunststof. De zelfklevende antislipstrip kan tegen schoonmaken met een mild reinigingsmiddel en een vochtige doek. 

Uitstraling van de antislip tape

Wil je de uitstraling van een ingefreesde antislip strip, maar tegen een voordeligere investering? Kies ook dan voor antislip tape met ronde uiteinden!

Bijvoorbeeld de antislip tape "Elegant" dat haast dezelfde maatvoering heeft. Bij ingefreesde antislipstrips worden de strips nooit over het volledige tredevlak aangebracht. Aan weerszijden blijft ongeveer 8cm aan ruimte vrij.

Antislipstrip.nl is enig aanbieder van antisliptape met ronde uiteinden. Het rond afsnijden van de tape kan op verzoek op maatwerk lengtes.

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Antislip Tape met ronde uiteinden

Antislip Tape met ronde uiteinden