+31 (0)33 2450 667

U bent tevreden over de pas geschilderde trap. De uitstraling van uw opgeknapte trappenhuis, maakt u blij. Trots wilt u de trap belopen. Maar dat lukt niet.

Uw trap is spiegelglad geworden. Wat kunt u doen? Hoe maakt u de gladde trap veilig?

Een onveilig gladde trap

De nieuw aangebrachte verf of laklaag maakt uw treden als nieuw. De ingelopen slijtage, die uw treden stroef maakte, is verdwenen. Dat was de bedoeling ook. Maar uw gladde trap belopen, is onveilig geworden.

Gladde trap stroef maken

Wat u kunt doen aan uw trap met behoud van de uitstraling? Met een antislip op iedere trede, kunt u de trap stroef maken.

Tijdens het belopen wordt uw voet geremd bij iedere stap. Met volle vertrouwen gaat u de gladde trap weer veilig belopen.

  • Remt uw voet af
  • Vergroot uw vertrouwen
  • Verflaag blijft langer mooi

Bij iedere stap die u zet, wordt uw voet geremd. Door minder wrijving op de treden, neemt slijtage af. De verflaag op uw trap blijft langer mooi.

Maak uw gladde trap antislip

Met een antislip strip of antisliptape op iedere trede, wordt uw trap veilig beloopbaar. De antislip zorgt voor een afremmend effect.

Een trapstrip is in twee uitvoeringen beschikbaar. Een plakbare antislipstrip of een antislipstrip waarbij je een sleuf in de trap moet frezen.

Uw gladde trap antislip maken, kunt u zelf doen. Het werk uitbesteden aan een professional, geeft u de garantie dat de juiste antislip strip wordt gekozen en vakkundig geplaatst.

IK WIL EEN VEILIGE TRAP

Plakbare antislip

U plakt op iedere traptrede een antislip strip. De plakbare antislip is in twee uitvoeringen beschikbaar.

Met antislip tape van kunststof en een opstaand randje, loopt u als het ware tegen de strip aan. Uw voet wordt geremd. De geribbelde bovenzijde remt uw voet verder af.

De antislip tape met structuurkorrel biedt alleen antislip als u op de tape stapt. De tape kan tot 50mm breed op iedere trede worden geplakt. De fijne of grove structuur op de strip, maakt uw treden veiliger.Gladde trap stroef maken

Antislip in trap frezen

Kiest u voor een antislip in de trap frezen? Deze keuze biedt u levenslang een veilige trap. De trapstrip wordt in een gefreesde sleuf gedrukt.

Schildert u de trap opnieuw? Dan haalt u eenvoudig de antislipstrip uit de sleuf. Deze kunt u hergebruiken.

De in te frezen antislip bieden een opstaand randje en geribbelde bovenzijde. Uw voet wordt op twee manieren afgeremd.

De antislip die in uw trap gefreesd wordt, is leverbaar in veel modellen en kleuren. Zoals de trapstrip zwart.

Trapstrip Zwart in uw trap?

De meest gekozen antislipstrip is trapstrip Zwart. Deze antislipstrip is in veel modellen leverbaar. Zwart is tijdloos en biedt in veel gevallen een contrasterend effect. 

Een zwarte trapstrip in uw trap zien, vergroot de zichtbaarheid van en begin of einde van uw treden. Het maakt uw trap nóg veiliger.

IK ZOEK TRAPSTRIP ZWART

Antislip tape Elegant

Antislip tape Robuust

Antislip strip Normaal

Antislip strip ECO

Antislip strip Dektrede

Antislip strip Blok

Antislip strip Mini

Trapstrip RVS en Messing