+31 (0)33 2450 667

De originele en meest gebruikte Antislip Tape is type "Elegant". Deze zelfklevende antislipstrip is beschikbaar in vijf kleuren.

De Antislipstrip is uitgevoerd in een zeer slijtvaste zachte kunststof waardoor het aanvoelt als een antislip tape van rubber.

De anti slip tape is geribbeld aan de bovenzijde en ligt ongeveer 2 mm op het tredevlak.

Uniek ontwerpOntwerp_Antislipstrip_Elegant

De zelfklevende antislip strip ‘Elegant’ is ontwikkeld door de professionals van Unistair Group. Zij werken sinds 1999 dagelijks aan het verbeteren van de veiligheid in trappenhuizen.

Bij particulieren thuis. En bij grote zorginstellingen, scholen of bedrijfslocaties.

De opgedane kennis over producten, materiaaleigenschappen en gebruikerstoepassingen, is samengebracht tot een nieuw Uniek ontwerp.

Na het ontwerpen en uitvoerig testen is de zelfklevende antislip strip “Elegant” nu alleen bij de (web)winkels van Unistair verkrijgbaar.

  • Uniek ontwerp
  • Slechts 16mm breed
  • Comfortabel en slijtvast

Zelfklevende antislip strip met meer loopcomfort

Tijdens het ontwikkelen van de antislip tape ‘Elegant’ is goed nagedacht over optimaal loopcomfort. Zo kreeg het model minder diepe ribbels aan de bovenzijde.

En de ribbels lopen schuin weg, waardoor je niet op een harde rand stapt. Het belopen van deze anti slip tape voelt daardoor heel comfortabel aan. 

Antislip Tape “Elegant”: slechts 16mm breed

De breedte van de anti slip tape Elegant is een stuk smaller dan het al bestaande model “Robuust” was.

Aan de bovenzijde is de anti slip tape slechts 16mm breed. Doordat de zijkanten schuin naar binnen lopen, oogt de anti slip tape nóg smaller.

Maar de schuine kanten zijn vooral zo vormgegeven omdat dit plezieriger loopt.

Lijmrug antislip Tape “Elegant”

De onderzijde van de antislip tape is bewust op 18mm gehouden. Zo blijft voldoende oppervlakte over voor een breed plakvlak.

De lijmrug is gemaakt van hoogwaardig materiaal en biedt een zeer sterke verbinding met de ondergrond. Wil je nog een smallere antislipstrip op de traptreden?

Kies dan voor een ingefreesde antislipstrip. Deze heeft een breedtemaat vanaf 9mm.

Montagematerialen

Antislip Tape

Antislip Tape met ronde uiteinden

Sample antislip tape Elegant

Startpakket