+31 (0)33 2450 667

Gladde Betonnen Trap?

Betonnen trappen kunnen bij nat weer of door slijtage gevaarlijk glad worden. Gladde treden kunnen leiden tot valpartijen en ongelukken.

Maak uw gladde betonnen trap veilig met antislip tape en profiteer van deze voordelen.

  • Uitstekende grip en stabiliteit 
  • Duurzaam en weerbestendigheid
  • Eenvoudige installatie 

Maak betonnen trap antislip

Om uw treden veilig en stabiel te maken, is een plakbare antislip strip verkrijgbaar. Antislip tape is verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren.

Met deze eenvoudig te installeren antislip tape creëert u een stevig antislipoppervlak, zowel binnen als buiten, voor maximale grip en stabiliteit.

Assortiment Antislip tape             

Voorkom valpartijen op de trap

Uw veiligheid en dat van uw dierbaren heeft aandacht en prioriteit. De plakbare antislip strip biedt uitstekende grip en voorkomt dat u uitglijdt op uw betonnen trap.Gladde betonnen trap oplossing

Het ribbels of korrelstructuur op de bovenzijde van de strip zorgen voor een goede antislipwerking. Zelfs bij natte omstandigheden.

Met de antislip tape kunt u met een gerust hart uw betonnen trap betreden. Wetende dat u een veilige en stabiele ondergrond onder uw voeten hebt.

Geschikt voor binnen en buiten

De antislip tape met een korrelstructuur zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen zware belasting en verschillende weersomstandigheden. 

Of het nu regent, sneeuwt of de zon schijnt. Deze antislip blijft u een betrouwbare antislip bieden en is slijtvast. 

Antislip voor buiten             

Wanneer u een betonnen trap in uw woning of kantoor wilt verbeteren, kan naast de tape met structuurkorrel, een kunststof antislip tape worden aanbevolen. 

De kunststof antisliptape biedt een opstaand randje, waardoor u extra grip op de treden ervaart. 

Antislip voor binnen             

Eenvoudige Installatie

Geen ingewikkelde installatieprocessen meer! Onze plakbare antislip strip is snel en gemakkelijk te installeren.

De strip wordt geleverd met een sterke zelfklevende lijmrug die stevig aan uw betonnen trap hecht.

Met duidelijke instructies en gebruiksvriendelijke materialen kunt u de strip moeiteloos aanbrengen. Binnen enkele minuten heeft u een veilige betonnen trap die klaar is voor gebruik.

Passend bij Uw Stijl

Niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Onze plakbare antislip strip is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen.

U kunt kiezen wat het beste bij uw betonnen trap past. Of u nu een standaard zwarte tape wilt of juist een opvallende kleur om een contrast te creëren, wij hebben de juiste optie voor u.

U kunt uw trap veilig maken zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van uw interieur of exterieur.

Assortiment Trapveiligheid.nl