(+31) (0)346 215 679

Waarom een Afstandhouder©

Afstandhouder_AntislipstripNL

Het kaarsrecht plaatsen van antislip tapes vraagt meetwerk vooraf. Maar waar plaats je precies de antislip op de trap? Vooraf meten kost tijd, terwijl de trap veilig maken juist snel en efficiënt gedaan moet kunnen worden. De Afstandhouder© is door Unistair Group speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van antislip tapes. De montagetool is zeer eenvoudig in gebruik en doeltreffend gebleken. Met de afstandhouder is het plaatsen van antislip tapes op de trap voor iedereen goed uit te voeren. Een antislip tape zit met een afstandhouder precies op de juiste plek van de traptrede.

Afstand bepalen voor zelfklevende antislipstrip

In feite beslist u zelf wat de juiste afstand is ten opzichte van de voorzijde van de traptrede, waar de antislipstrip geplaatst wordt. Maar er is wel een richtlijn. We nemen hierbij als voorbeeld, de antislip tape Elegant.

De afstandhouder heeft twee zijden. Een korte zijde van 15mm. Een lange zijde van 25mm. Wanneer de trap erg stijl is of in een woning staat gebouwd voor 2003, houdt u de korte zijde van de afstandhouder aan. Als de trap grote treden heeft, een zogenoemde luie trap, gebruikt u de langste zijde van de afstand houder. Wanneer u dubbele antislip strips plaatst, gebruikt u de korte zijde als tussenmaat. 

Speciaal ontwikkeld voor anti slip tapes

De afstandhouder is speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van kunststof (zelfklevende) anti slip tapes, zoals de Anti slip tape Elegant en Anti slip tape Robuust. Voor het plaatsen van andere anti slip tapes of ingefreesde antislipstrips bevelen wij andere montage tools aan.

Afronden aanbrengen antislip tape

Nadat de antislip tape is aangebracht, rolt u met een handroller over de antislip tape. Zo worden luchtlagen tussen de lijmrug en de ondergrond weggewreven. Met een glijkmatige verlijming, heeft u jarenlang gebruiksplezier!

De afstandhouder gratis

Een afstandhouder wordt gratis meegeleverd bij het Startset Antislip tape Robuust en het Startset Antislip tape Elegant.

 

*De afstandhouder© Antislipstrip.nl is een geregistreerde merknaam.

Antislip Tape

Antislip Tape met ronde uiteinden

Antislip Tape

Antislip Tape met ronde uiteinden