+31 (0)33 2450 667

Rode antislipstrips

Antislipstrips zijn in veel modellen en kleuren leverbaar. De meest gekozen kleuren zijn zwarte antislip strips, bruine antislip strips of witte antislipstrip.

Maar wilt u nét wat anders? Bijvoorbeeld antislip strips in de kleuren van het logo van uw bedrijf? Zoals rode antislipstrips of in de kleur geel?

Antislipstrip.nl heeft meer kleuren beschikbaar dan in de webshop wordt aangeboden. Zo wordt de trap een ware eyecatcher!

Rode antislip strips

Een antislip strip hoeft allang niet meer standaard zwarte rubberen strip in de trap te zijn. Tal van kleuren antislip strips zijn beschikbaar. 

Zo werd, op verzoek van onze klant, een combinatie van rode antislip strips en gele antislip strips aangebracht. Exact passend bij de kleuren van het bedrijfslogo.

De antislip strips werden aangebracht in de traptreden van de centrale hal van het bedrijf. Met veel enthousiasme over het prachtige eindresultaat, is de trap inmiddels in gebruik genomen.

Kleuren antislip strips

Het volwaardige kleurenpallet antislip strips is groot. Wat dacht u van blauw, groen, Neon, rood of geel? Op verzoek kunnen antislip strips in alle RAL-kleuren worden gemaakt.

Voor meer informatie over afnameaantallen, levertijd en prijzen neemt u contact op met de klantenservice van Antislipstrip.nl.

Transparante antislip strips

Natuurlijk wordt begrepen dat niet iedereen een rode antislip strip in de trap passend vindt. Liever een minder opvallend eindresultaat?

Antislipstrip.nl beschikt als enige over een transparante antislip strip. Het product is niet uit voorraad leverbaar; samples zijn wel beschikbaar. Maar kan op verzoek worden gemaakt.

Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie.

Nieuwe kleur antislip strip aanvragen

De juiste antislip strip

Een gekleurde antislip strip maakt uw trap wellicht tot een blikvanger. Maar belangrijker nog is dat de juiste antislip strip wordt gekozen.

Een trap waarover veel gelopen wordt, heeft een andere antislip strip nodig dan een trap in een woonhuis. De kwaliteit bepaald mede de levensduur.

Met de juist gekozen antislip strip wordt het beste en meest langdurige eindresultaat bereikt.

De monteurs van Antislipstrip.nl hebben veel kennis in het plaatsen van antislipstrips. Zij plaatsen dagelijks antislipstrips in bestaande trappenhuizen, zoals in bedrijfsgebouwen.

Maar ook bij de mensen thuis. Zijn sleuven al in de trap treden aanwezig? Dan is de sleufmaat leidend. Vooraf wordt goed gekeken naar wat nodig is om het beste eindresultaat te bereiken. 

Informatie montage antislip strip