+31 (0)33 2450 667

Dit is vast herkenbaar. Je voelt je voet wegglijden van traptrede en kan net op tijd voorkomen dat je echt een glijder van de trap maakt. De schrik zit er goed in! 

Om te voorkomen dat dit nog een keer gaat gebeuren, schakel je meteen. Antislip sokken worden aangeschaft. Zo nodig, voor het hele gezin. Een lage investering, waarmee je best even door kan.

Probleem opgelost. Zo denk je. Maar is dat wel zo?

Antislip sokken

Antislip sokken helpen (uit)glijden voorkomen. De nopjes onder de sokken zijn gemaakt van silicone of rubber die het glijden reduceren.

Sommige antislip sokken zijn extra warm wanneer deze gemaakt zijn van badstof. Voor de koude winterdagen; heerlijk! 

Jammer genoeg slijten de antislip nopjes onder de sokken best snel. De nopjes onder de sokken voel je bij elke stap. Niet iedereen vindt dat prettig lopen.

De sokken worden sneller dan verwacht te klein of zitten ze niet (meer) comfortabel. Een warme sok, kan ook té warm zijn. Je bent weer terug bij af.

De oorzaak van het kunnen uitglijden van de traptreden wordt niet aangepakt. En dat is jammer. Want voor een relatief lage investering ben je voor altijd verzekerd van niet meer kunnen uitglijden van de trap! 

Antislip maken traptreden

Een geschilderde of gelakte trap is spiegelglad. Ook wanneer renovatietreden zijn geplaatst, kun je gladheid ervaren. Breng een antislip tape of ingefreesde antislip strip aan.

De antislip tape is eenvoudig zelf aan te brengen. Aan de voorzijde van de traptrede, wordt een strip geplakt. De antislip tape heeft een geribbelde bovenzijde en is ongeveer 2mm hoog.

Bij het belopen van de trap op gewone sokken, loop je als het ware aan tegen een opstaand randje. Waarmee uitglijden wordt voorkomen.

In de meeste gevallen is één rol van 15 meter antislip tape al genoeg om je trap te beveiligen. De antislip tape wordt over de volledige breedte van de traptreden aangebracht.

Bij Antislipstrip.nl wordt standaard een montage instructie meegeleverd. Bestel je de Afstandhouder mee?  Met deze superhandige montagetool, is je trap beveiligen nóg eenvoudiger!

Uitglijden van de trap voorkomen? Met een antislip tape op de trap, zijn antislip sokken helemaal niet meer nodig!

Wil je advies over hoe jouw trap het best antislip gemaakt kan worden? Onze klantenservice staat je graag te woord!

Antislip tape Elegant

Antislip tape Robuust

Antislip strip Normaal

Antislip strip ECO

Antislip strip Dektrede

Antislip strip Blok

Antislip strip Mini

Trapstrip RVS en Messing