(+31) (0)346 215 679

Met een antislip op de trap breng je veiligheid aan in de woning. Een geschilderde of gelakte trap is vaak spiegelglad. Heb je ervaren dat de trap glij-gevaar oplevert? Of wil je dit preventief aanpakken? Lees dan vooral verder. Want zo maak je de trap in huis niet alleen mooi maar ook veilig!

Een sfeervol ingericht trappenhuis

De sfeer in het trappenhuis heeft in de afgelopen jaren steeds meer aandacht gekregen. De trap is onderdeel van de woonbeleving. Aandacht wordt besteed aan kleur, verlichting en functionele én bovenal mooie accessoires. Waar moet je op letten en wat verhoogd de sfeer?

Sfeervol inrichten trappenhuis

Kinderen veilig de trap op en af

In veel huishoudens begint veiligheid te spelen wanneer kleine kinderen er gaan rondlopen. Kinderen ontdekken de wereld. Ze leren door te doen. Van de trap vallen staat hoog genoteerd op de lijst met meest voorkomende ongevallen in de privé sfeer. Het kan grote gevolgen hebben. Lees meer over wat je kunt doen om de trap veiligheid voor kinderen te vergroten.

Zorgeloos leren traplopen

Van de trap vallen; de gevolgen

Van de trap afglijden kan grote consequenties hebben in het dagelijkse leven. Nekklachten, een botbreuk of zelfs hersenletsel kunnen je leven langdurig beperken. Met het plaatsen van een antislip strip of antislip tape op de trap, wordt veel leed voorkomen. Net zoals het hebben van een leuning of traphekjes plaatsen voor kinderen of dieren, zou het antislip maken van de trap een meer standaard handeling of gedachte moeten worden.

Waarmee je de trap antislip maakt

Met een antislip trap strip wordt uitglijden voorkomen. Plaats een antisliptrap strip aan de voorzijde van iedere traptrede. Tijdens het belopen van de traptreden loop je tegen een opstaand randje aan, waardoor de voet geremd wordt. De meest antisliptrap strips hebben een geribbelde bovenzijde. De ribbels dragen bij aan extra antislip grip. Stap je op de strip, dan bieden de ribbels stroefheid.

Bij AntislipstripNL worden veel modellen en kleuren antisliptrap strips aangeboden.

  • Grootste assortiment
  • Levering uit voorraad
  • Professionele montage

Hoe een antisliptrap strip er uit ziet

Een antisliptrap strip is een rubberen of kunststof strip voorzien van een ribbels op de loopzijde van de strip. De antisliptrap strip ligt ongeveer 1 mm op het tredenvlak. De Strip wordt zonder bevestigingsmiddelen in de sleuf gedrukt. Doordat de antislip strip aan de zijkant geprofileerd is, heeft deze voldoende weerstand en wordt niet uit de sleuf gelopen.

Wat het verschil is tussen een trap tape en een trap strip

Op de markt zijn tal van producten beschikbaar om de trap antislip te maken. Gelukkig ook maar dat er zoveel keuze is! Twijfel je tussen een antislip tape of ingefreesde antisliptrap strip? Hier leggen wij je het verschil uit.

Keuzehulp voor antislip op trap

Wat wij kunnen bieden

Goede service en dienstverlening staan sinds de oprichting in 2009 hoog in ons vaandel. Het leveren en plaatsen van antislipstrips op de trap is wat wij dagelijks doen. We beseffen dat snelle levertijden, een flexibele planning bij montage en keuzevrijheid voor het type trapstrip belangrijk zijn. Daarom bieden we zowel antislip tapes als ook antislipstrips aan.

  • Productgarantie
  • Ervaren montageteam
  • Breed assortiment

Ten tijde van de oprichting waren we pioniers op de markt. Inmiddels worden we gesterkt door gezonde concurrentie. Omdat we blijven ontwikkelen, vindt u bij ons altijd de best passende veiligheidsproducten voor in het trappenhuis. Passend binnen ieder budget. Want “een veilig trappenhuis voor iedereen” is altijd ons motto gebleven. 

 

Meer over wat wij jou kunnen bieden