(+31) (0)346 215 679

Een mooie trap is puur woongenot, maar een veilige trap is essentieel. Is uw trap geschilderd of gelakt en daardoor spiegelglad? Een antisliptrap strip is de oplossing! Wij leveren en plaatsen antisliptrap strips op de trap voor nieuwe en bestaande trappen.

  • Grootste assortiment
  • Levering uit voorraad
  • Professionele montage

Wat doet een Antisliptrap strip?

Met een antisliptrap strip wordt uitglijden voorkomen. Plaats een antisliptrap strip aan de voorzijde van de trede. Tijdens het belopen van de traptreden, ervaart u antislip op de trap door het opstaande randje en de geribbelde bovenzijde.

Hoe ziet een antisliptrap strip er uit?

Een antisliptrap strip is een rubberen of kunststof strip voorzien van een profilering aan de loopzijde van de strip. De antisliptrap strip ligt ongeveer 1 mm op het tredenvlak. De Strip wordt zonder bevestigingsmiddelen in de sleuf gedrukt. Doordat de antislip strip aan de zijkant geprofileerd is, heeft deze voldoende weerstand en wordt niet uit de sleuf gelopen.

Deskundige montage antisliptrap strips

Bij onvakkundige montage loopt u kans op beschadiging van uw trap. Daarom nemen we u deze zorg graag uit handen. Onze professionals maken dagelijks trappenhuizen veiliger en werken vakkundig en secuur. Nadat het monteren van Antisliptrap Strips is afgerond, wordt uw trappenhuis netjes en stofvrij opgeleverd.

Trapstrips bestellen