+31 (0)33 2450 667

Val van de trap

“Ik twijfelde, maar stapte toch. Roetsj, daar ging ik. In een oogwenk lag ik beneden. Alles deed zeer. Had ik het maar niet gedaan. Een te groot risico heb ik genomen.

De trap was super glad sinds de laatste schilderbeurt. De uitstraling wilde ik clean houden. Ik vond het zo mooi!”

Na de val van de trap leek alles goed te gaan. Ik was stijf, maar stond op en kon alles redelijk goed bewegen. Mijn nek leek op slot geschoten.

Maar ach, dacht ik, dat komt vanzelf weer goed. Mijn leven ging verder. De trap nam ik sinds de val van de trap wel voorzichtiger. Ik was bang om weer uit te glijden.

Nekpijn na val van de trap

Ongeveer twee weken later kreeg ik last. Krampen in mijn nek en rug. Hoofdpijn. Vreselijk hinderlijk. Vooral omdat mijn leven actief ingericht is.

Na bezoeken aan de huisarts en het ziekenhuis, werd duidelijk wat het was. Een Whiplash. Nu draag ik een nekbrace en ga ik naar een fysiotherapeut om mijn klachten te verminderen.

Mijn werk, vooral achter de computer, heb ik tijdelijk op een laag pitje gezet. Het lukt me niet om langere tijd een fijne werkhouding aan te nemen. Laat staan me te concentreren.

Gelukkig begrijpt mijn werkgever het. Tijdelijk ben ik minder beschikbaar. Ik zit maximaal 3 uur met mijn nekbrace om. Het is, zoals het is. Gelukkig mag ik thuis werken.

De uitglijdpartij beïnvloedt aardig mijn leven. Het gevolg van een té gladde trap. De oorzaak wilde ik daarom ook aanpakken.

Op internet zocht ik hoe de trap antislip gemaakt kan worden. Het eerste bedrijf dat naar boven kwam, toen ik op Internet zocht, belde ik. Antislipstrip.nl.

Een witte trap met witte antislip strips

Telefonisch werd goed en vriendelijk advies gegeven. Je kon merken dat ze veel ervaring hebben. Tegen een goede prijs werd mijn trap antislip gemaakt.

Ze kwamen de volgende dag al! Mijn zorgen over dat de trap minder mooi zou worden met een antislipstrip, werden weggenomen.

Nu is in mijn wit geschilderde trap, witte antislipstrips geplaatst. Het staat prachtig!

De trap durf ik weer af zonder angst. Dat is fijn! Ik pak mijn leven weer terug.

Met mijn nek gaat het de goede kant op. Ik ben er nog niet. Geduld is een schone zaak!

Uitglijden voorkomen? Trap antislip maken