+31 (0)33 2450 667

Antislip op de trap met AntislipstripNL

Sinds 2009 werken wij dagelijks aan het veilig maken van trappenhuizen. Trappen in woonhuizen. Maar ook trappen in scholen, ziekenhuizen, verzorgingshuizen.

Trapopgangen voor Verenigingen van Eigenaren. Of in bedrijfsgebouwen. Door deze ervaring weten wij wat de trap veiligheid vergroot.

Voor ieder gebruik is een eigen, specifieke, toepassing. Zo streven we dagelijks naar het perfecte resultaat voor iedere gebruiker. Maar wie zijn wij en wat kunt u van ons verwachten?

  • Ervaren trap specialist
  • Oplossingsgericht
  • Hoge klanttevredenheid

Trappen maken en beveiligen

Wij zijn een familiebedrijf. De grondlegger startte in 1980. Met Antislipstrip.nl waren we pioniers op de markt. Inmiddels worden we gesterkt door gezonde concurrentie.

Omdat we blijven ontwikkelen, vindt u bij ons altijd de best passende veiligheidsproducten voor in het trappenhuis. Passend binnen ieder budget.

Want “Een veilig trappenhuis voor iedereen” is altijd ons motto gebleven.

Creatief in antislip oplossingen

Regelmatig worden wij met situaties geconfronteerd die afwijken van het standaard veilig maken van de trap. Het daagt ons uit in ons dagelijkse werk.

Onze oplossingen zijn niet gericht op duur maar duurzaam. Doeltreffend gekozen zodat de trap weer veilig wordt.

Waarmee de gekozen oplossing zowel voor de gebruiker als de gekozen antislip strip jarenlang gebruiksplezier opleveren.

Oplossing vinden voor mijn trap

Blijven verbeteren in trapveiligheid

Ieder jaar worden nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd. Omdat de vraag naar nieuwe producten er is. Zo kan een kleur onderhevig zijn aan ‘mode’.

Maar ook omdat we de producten zelf blijven verbeteren. De samenwerking tussen ons montageteam, de ontwikkelaar en producenten is belangrijk.

Gezamenlijk vernieuwen en verfijnen wij ontwerpen.

De trapstrip model ECO is een volledig recyclebare antislip trapstrip. Volledig volgens het Cradle-to-Cradle principe geproduceerd.

De Afstandhouder© voor het eenvoudig recht kunnen plakken van antislip tape op de trap. Of de antislip strip “Elegant”.

Die niet alleen subtiel is, maar ook ergonomisch beter is vormgegeven waardoor de antislip strip op de trap niet hard of vervelend aanvoelt.

Service gericht voor 100% klanttevredenheid

“Van het eerste contact tot en met de levering een super dienstverlening! Kan het iedereen aanraden. Heldere afspraken, snel, klantgericht, en een prachtig eind resultaat! Heel blij mee!”

Heldere communicatie en transparantie is een belangrijk element in onze dienstverlening. Wij willen iedereen goed van dienst zijn. Verwachtingen waarmaken.

Maar ook wij kunnen soms niet alle wensen vervullen. In overleg wordt oplossingsgericht gedacht. Over de planning, type antislipvoorziening of prijs.

Want een antislip strip voor iedereen – binnen ieders budget – is ons uitgangspunt altijd geweest.

Bij een goede klanttevredenheid hoort ook nagaan of de producten en diensten naar wens zijn geweest. Verbeteringen doorvoeren waar mogelijk en nodig.

Voor aandachtspunten in onze dienstverlening staan wij altijd open.

  • Flexibele planning
  • Helder in afspraken
  • Bereikbaar

Benieuwd naar waar wij u mee van dienst kunnen zijn? Deze informatie vindt u op www.Antislipstrip.nl.

Antislip tape Elegant

Antislip tape Robuust

Antislip strip Normaal

Antislip strip ECO

Antislip strip Dektrede

Antislip strip Blok

Antislip strip Mini

Trapstrip RVS en Messing