+31 (0)33 2450 667

Wat kost antislip trap

Een veilige trap is essentieel. Maar wat kost het antislip maken van de trap nu precies. En wat is beschikbaar zonder dat goedkoop, duurkoop wordt.

Veilige trap voor iedereen

Wij namen ons voor. Een veilige trap voor iedereen. Antislip trap strips zijn passend in ieders budget. Lees welke mogelijkheden er zijn om de trap antislip te maken.

Waarom antislip trap strips?

Een geschilderde trap is populair. Verf of lak veroorzaakt meestal een gladde trap. Zeker wanneer de verflaag slijt.

Je kunt uitglijden voorkomen door met antislip sokken of schoenen de trap te belopen. Maar daarvan slijt de verflaag harder omdat de wrijving toeneemt.

Voorkom eenvoudiger uitglijden van de trap. Met antislip trap strips wordt op iedere trede een antislipstrip aangebracht.

Antislip op de trap zorgt er voor dat de voet wordt afgeremd. Bovendien neemt de slijtage van verf af. (Je hoeft dus minder vaak te schilderen!)

Antislip op trap < €45

Antislip op de trap aanbrengen kan voor een beperkt budget. Het meest voordelig is een antislip trap tape. 

Antislip_trap_tape

Antislip trap tape is eenvoudig zelf aan te brengen. Daarmee bespaar je aanzienlijke montagekosten.

Omdat antislip trap tape per meter te bestellen is, kan exact de hoeveelheid worden gekocht die nodig is. Je investeert dus niet onnodig.

  • Lage investering
  • Slijtvaste antislip
  • Zelf te plaatsen

Bij Antislipstrip.nl wordt al jaren trap tape verkocht. Speciaal werd aandacht besteed aan een slijtvaste kunststof strip (bovenlaag) voorzien van zeer sterk klevende lijmrug (onderlaag).

De combinatie van de boven- en onderlaag maakt een goede antislip trap tape voor een scherpe prijs.

Sommige trap tapes hebben al ruimschoots hun kwaliteit bewezen. Zo werd antislip tape Robuust medio 1990 geïntroduceerd op de markt. Oerdegelijk en veel toegepast.

Dezelfde lijmrug werd toegepast op de veel smallere antislip tape Elegant. Deze tape heeft als speciaal kenmerk, dat het meer ergonomisch is vormgegeven. Wat het comfort vergroot.

Je kunt de tape op de trap ook weer verwijderen. Bijvoorbeeld wanneer de trap opnieuw geschilderd wordt. Of als je een huurwoning woont en gaat verhuizen.

Slijtvaste Trap Tape bestellen             

Duurzame antislip trap strips

Ben je geen fan van zelfklevende antislip trap strips of wil je gewoon een definitieve oplossing? Vanaf €150 per trap* wordt de trap veilig en slijtvast gemaakt door een ervaren monteur.

Een gefreesde antislip trap strip biedt dit.

  • Tijdelijk verwijderbaar
  • Lange levensduur
  • Groot aanbod modellen

Het voordeel van een gefreesde strip in de trap is, dat deze tijdelijk verwijderbaar is wanneer de trap opnieuw geschilderd wordt.

De gemiddelde levensduur van een kunststof antislip strip is 40 jaar. Er zijn stroeve, comfortabele modellen en zeer slijtvaste. Het kleurenaanbod is zeer groot.  

Lees hier meer over gefreesde antislip trapstrips 

Offerte montage aanvragen