+31 (0)33 2450 667

Antislipstrip plaatsen op de trap

Met een ingefreesde antislipstrip wordt uitglijden van de trap voorkomen. Zijn antislipstrips goed geplaatst, dan heb je er levenslang plezier van.

Besteed, wanneer antislipstrips worden geplaatst, veel aandacht aan de sleuf waarin deze gedrukt wordt.

Een sleuf frezen kun je beter aan een specialist overlaten. Zij hebben de juiste apparatuur, weten wat de kenmerken van een goede sleuf zijn en frezen bovendien kaarsrechte sleuven.

Een antislipstrip infrezen

De basis van levenslang plezier aan antislipstrips begint bij een goed gefreesde sleuf. Een sleuf die op de juiste plaats vanaf de voorzijde van de trede gefreesd is, zodat iedere gebruiker profiteert van de antislip werking.

En een sleuf die recht loopt en bovendien de juiste breedte- en dieptemaat heeft.

Bij Antislipstrip.nl werken de monteurs dagelijks aan het veiliger maken van trappen met antislipstrips. Zij frezen rechte sleuven over een zo breed als mogelijk gedeelte van de trap.

De maatvoering van de sleuf wordt afgestemd op de gekozen model antislipstrip. Met een goede sleuf wordt wegzakken of krimpen van een antislipstrip in de sleuf voorkomen.

Freesmachine voor antislipstrips

Welke freesmachine wordt gebruikt voor het plaatsen van rubberen of kunststof antislipstrip? Het werk kan worden uitgevoerd met vele modellen machines.

Bekend is dat niet iedere machine goed in de hoeken komt, wanneer een draai in de trap aanwezig is. Onze monteurs werken met standaard freesapparatuur.

Maar zij hebben de freesmachines zodanig aangepast op het werk, dat sleuven gefreesd kunnen worden tot 5cm vanaf de zijkant trap.

Ook wanneer twee antislipstrips per traptrede geplaatst worden, kunnen zij gemiddeld tot 8 cm vanaf de zijkant van de trap komen.

Antislipstrips plaatsen

Zijn de sleuven goed gefreesd, dan kunnen antislipstrips eenvoudig worden geplaatst. Een antislipstrip wordt in de sleuf gedrukt zonder gebruik van lijm of andere montagemiddelen.

Daardoor blijft een antislipstrip tijdelijk verwijderbaar. Om krimp van de antislipstrips in de sleuf te voorkomen, worden antislipstrips door onze monteurs op een speciale manier geplaatst.

Zo maakt u een leven lang gebruik van een veilig gemaakte trap.

Prijs antislip maken trap aanvragen

Antislip tape Elegant

Antislip tape Robuust

Antislip strip Normaal

Antislip strip ECO

Antislip strip Dektrede

Antislip strip Blok

Antislip strip Mini

Trapstrip RVS en Messing