+31 (0)33 2450 667

Van de trap afgegleden?

Veiligheid heeft prioriteit voor jou en je dierbaren. Op deze pagina lees je waarmee uitglijden op de trap kan worden voorkomen.  

Met hoogwaardige antislip strips en antislip tapes kun je je trap veiliger maken. Daarmee creëer je gemoedsrust voor iedereen die er gebruik van maken.

Voorkom uitglijden op de trap

Uitglijden op de trap kan leiden tot pijnlijke verwondingen en zelfs ernstige ongelukken. Het is belangrijk om proactieve maatregelen te nemen om deze gevaren te minimaliseren.

Antislip strips en zelfklevende antisliptapes zijn ontworpen met jouw veiligheid in gedachten. Een antislipvoorziening op de trap, biedt jou en je dierbaren:

  • Betrouwbare grip
  • Meer stabiliteit
  • Meer vertrouwenVoorkom_van_de_trap_afglijden

Maak Je Trap Veiliger

Wat een antislip oplossing zo effectief maakt, is het gebruik van hoogwaardige materialen die zijn ontworpen om langdurige prestaties te leveren.

De antislip tapes kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd zonder hulp van professionals. Je bespaart tijd en geld voor montage door een professional.

Bovendien kun je een antisliptape snel verwijderen. Bijvoorbeeld wanneer je de gehuurde woning verlaat.

Voor een in te frezen antislipstrip is montage door een vakman mogelijk. Of verbeter de trapveiligheid met het kant en klare doe-het-zelf montage pakket.

Offerte vakkundige montage             

Betaalbare antislip oplossing

Met een investering vanaf slechts €50,00 kun je uitglijden van de trap voorkomen.

Het is een kleine prijs om te betalen in vergelijking met de mogelijke kosten en pijnlijke gevolgen van een valpartij op de trap.

Bij Antislipstrip.nl zijn antislip strips en antislip tapes betaalbaar. Wij bieden jou een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Aanbod voordelige antislip             

Antislip voor iedere ondergrond

Of je nu op zoek bent naar antislip strips voor houten trappen, betonnen trappen of zelfs tegeltrappen, antislipstrips zijn er voor iedere ondergrond.

Neem contact op met onze klantenservice als je advies wenst over jouw specifieke behoeften.

Bel of App: 033 2450667             

Bescherm jezelf en je dierbaren

Neem vandaag nog de eerste stap om jouw trap veiliger te maken. Vergeet niet, het voorkomen van uitglijden op de trap is een investering in gemoedsrust en welzijn.

Met een antislip strip op de trap hoef je je geen zorgen meer te maken over ongelukken.

Bescherm jezelf, je familie en je vrienden tegen de gevaren van uitglijden en geef ze de veiligheid die ze verdienen.

Keuzehulp antislipstrip             

Startpakket Antislip Tape

Startpakket Normaal

Startpakket ECO

Startpakket Dektrede