+31 (0)33 2450 667

Slijtstrip trap frezen

Bent u op zoek naar een effectieve manier om de levensduur van uw trap te verlengen terwijl u ook de veiligheid verhoogd?

Met het frezen van een slijtstrip in uw trap, profiteert u van vele voordelen. Lees verder om te ontdekken hoe u kunt profiteren.Slijtstrip in trap frezen

Slijtstrip is duurzame oplossing

Door een slijtstrip in de trap te frezen voegt u een extra bescherming toe aan de traptreden.

De slijtstrippen zijn zodanig ontworpen dat uw voet wordt geremd waardoor de veiligheid toeneemt en de slijtgage van de verf- op laklaag op de trap afneemt.

  • Antislip werking
  • Afname slijtage verf- of lak
  • Duurzame oplossing

Kiest u de juiste slijtstrip voor uw type gebruik? Goed gekozen slijstrippen gaan een leven lang mee.

Hulp bij slijtstrip kiezen

Wanneer uw trap opnieuw geschilderd of gelakt wordt, wordt de slijstrip uit de gefreesde sleuf gehaald. Terugplaatsen is eenvoudig.

Slijstrip maakt traplopen veilig

Veiligheid staat voorop als het gaat om traplopen. Een slijtstrip infrezen vraagt om ervaring in het werk. De sleuven worden nauwkeurig en kaarsrecht gefreesd. Precies passend op de gekozen slijtstrip.

Net zo belangrijk is frezen op de juiste positie in uw traptreden. Zodat iedere gebruiker profiteert van uw veilig gemaakte trap.

Een slijtstrip in uw treden maakt veilig. Lees hier over wanneer dubbele slijtstrippen de veiligheid verder verhogen.

Slijtstrippen onderhouden

Een groot voordeel van een ingefreesde slijstrippen is, dat deze onderhoudsarm zijn. De materialen zijn kleur- en slijtvast.

Regelmatig met een vochtige doek afnemen verlengd de levensduur. Dat geldt voor alles.

Professionele montage

Met jarenlange ervaring in het frezen van sleuven en leveren en plaatsen van slijtstrippen, bieden wij u vakkundige montage aan.

Elke trap is uniek. Een maatwerk oplossing wordt geboden, zodat deze aansluit op uw trap en uw behoeftes en voorkeuren.

Of het nu gaat om een rechte trap, een wenteltrap of een trap geplaatst in een professionele omgeving.

Uw tevredenheid staat voorop. Dagelijks streven wij naar een uitstekende klantenservice om er voor te zorgen dat u volledig tevreden bent met het eindresultaat.

U kunt rekenen op vlotte communicatie, professioneel advies en een vlekkeloze uitvoering van het frezen van slijtstrippen in uw trap.

Slijtstrip vakkundig frezen