+31 (0)33 2450 667

“Wat mooi, zeg! En nog veilig ook.” Een tevreden klant vertelt. “Tijdens de montage afspraak kon ik kiezen welke anti-slip strip werd geplaatst. De monteur nam ruim de tijd. En tijdens het frezen van de groeven werd gehoorbescherming gegeven. Zelfs mijn kinderen kregen oorkappen! Erg nette monteur. Na de werkzaamheden werd mijn volledige trappenhuis gezogen. Het is zelfs schoner als dat het was!”

Anti-slip-strips plaatsen 

Bent u handig? Groeven frezen in treden voor anti-slip-strips kunt u zelf. Maar wanneer een monteur de werkzaamheden uitvoert, bent u er zeker van dat de anti-slip strips plaatsen, vakkundig wordt uitgevoerd.

Het frezen van groeven is een klus waar kennis- en ervaring bij komt kijken. Meer dan alleen het hebben van ervaring van werken met een freesmachine.

Groeven frezen voor anti-slip strips

Een groef voor anti-slip strips wordt geplaatst op een bepaalde afstand vanaf de voorzijde traptrede. De afstand kan bij iedere trap afwijken.

Wie de gebruikers zijn (kinder- of volwassen voetmaten), speelt ook een rol. De monteurs van Antislipstrip.nl kijken naar de trap en vragen naar de gebruikers.

Hoe wordt de trap belopen. Welke anti-slip strip is gekozen. En kiest men voor één of dubbele anti-slip strips per traptrede.

Prijs antislip op trap aanvragen

Uitglijden voorkomen

Een geschilderde of gelakte trap is spiegelglad. Om uitglijden te voorkomen, worden anti-slip strips aangebracht. Een ingefreesde anti-slip strip wordt in een groef geplaatst.

De anti-slip strip ligt ongeveer 2mm op het tredevlak waarmee de voet geremd wordt. Met de geribbelde bovenzijde krijgt de anti-slip strip nog meer grip.

Anti-slip strips zijn ook in een tape-vorm verkrijgbaar. Antislip tape kan eenvoudig worden aangebracht op iedere traptrede.

Het verschil tussen een antislip tape en een ingefreesde antislip strip is dat de ingefreesde antislip strip veel langer meegaat. Een antislip tape wordt verwijderd wanneer de trap opnieuw geschilderd wordt.

Waarom Antislipstrip.nl

Sinds 2009 verrichten wij dagelijks werkzaamheden in trappenhuizen uit. Antislipstrip.nl staat voor meer service. 

  • Flexibele planning
  • Stofvrij opgeleverd
  • Achteraf betalen

Wij streven er naar om iedereen binnen 14 dagen van dienst te kunnen zijn. Is er een voorkeursdag? Dan kijken wij mee naar de mogelijkheden. Goede en duidelijke communicatie.

Kleurkeus tijdens montage. Tijdens de werkzaamheden wordt stof en zaagsel direct weggezogen. Het trappenhuis wordt schoon opgeleverd.

U betaalt wanneer de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Dat is kiezen voor montage van anti-slip strips door Antislipstrip.nl. Het werkgebied bestrijkt heel Nederland en België.