+31 (0)33 2450 667

Antislipstrip.nl wint ondernemersprijs 2015Antislipstrip_Ondernemersprijs_antislip_op_trap

Sinds 2009 werken wij dagelijks aan de verbetering van trapveiligheid in Nederlandse trappenhuizen.

Onze ervaring en de ontwikkeling van producten is niet onopgemerkt gebleven.

In 2015 werden wij genomineerd voor de Ondernemersprijs als meest Innovatieve Onderneming in de sector bouwtimmer- en kleinbedrijf.


Het onderscheidend vermogen op de Nederlandse markt, vernieuwende vorm van dienstverlening en de daarbij behorende producten waren reden voor het Nationaal Business Succes Award Instituut (later NBSAI) om Antislipstrip.nl uit te roepen tot winnaar in de Bouwtimmeren / Trappenbranche.

Waarom kreeg Antislipstrip.nl deze prijs?

Het NBSAI kwam tot deze conclusie omdat wij onze vakkennis en een klantgerichte aanpak goed combineren waardoor wij een grote mate van klanttevredenheid bereiken.

In zowel bij de mensen thuis. Als ook bij bedrijven, ziekenhuizen en scholen. De meeste ongelukken vinden plaats in en om de eigen woning.

En op plekken waar mensen samenkomen, is een veilige trap hebben noodzakelijk. Trapveiligheid is nog lang niet standaard overal aanwezig. Antislipstrip.nl vervult hier een effectieve rol in.

"Antislipstrip.nl levert een perfecte dienstverlening, biedt een helder duidelijk product, is effectief en met een uitstekende prijs/kwaliteit", aldus de nominatiecommissie.

Antislipstrip.nl is Trots!

Wij zijn ontzettend trots om te mogen werken aan uw trapveiligheid en zien deze prijs als grote waardering van onze inzet.


Team Antislipstrip.nl