(+31) (0)346 215 679

Klanttevredenheidsonderzoek 2019


Met een veilig gevoel de trap op en af? Al tien jaar staat Antislipstrip.nl voor een veilig trappenhuis. Bij Antislipstrip.nl kunt u terecht voor trapprofielen in rubber, kunststof en RVS. Of zelfklevende antislipstrips. Ook geven wij vrijblijvend advies over het veiliger maken van uw trappenhuis. Wij leveren aan en monteren Antislip trapstrips bij particulieren, bedrijven, scholen, musea en zorginstellingen in België en in Nederland.

Jaarlijks monitoren wij de klant tevredenheid. In 2018 is een onderzoek gehouden onder klanten bij wie het trappenhuis in huis veiliger is gemaakt. Onder andere het specialisme in het installeren van trapstrips, de betrouwbaarheid, vriendelijke service en goede prijs kwaliteitsverhouding werden beoordeeld met cijfer 9,5. Onze klanten zijn zeer tevreden.

Waarom Antislipstrip.nl?

  • Specialist in trap strips
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Vriendelijk en snel klantcontact

In 2019 zullen wij opnieuw een onderzoek houden. Waarbij de focus ligt op particulieren. De mensen thuis. Regelmatig worden geschreven bevindingen gepost op onze website. 

Voor meer informatie over de resultaten van dit onderzoek, kunt u telefonisch contact opnemen met Willeke van den Bosch via (+31) (0)346 215 679 of per e-mail: info@antislipstrip.nl.