(+31) (0)346 215 679

100% tevreden klanten, daaraan werken wij dagelijks

Onze diensten goed verlenen, vinden wij net zo belangrijk als een veilige trap voor iedereen. Dat betekent dat goede communicatie, service en snelle en adequate levering van antislipstrips of antislip tapes dagelijks wordt nagestreefd. Wilt u advies over het veiliger maken van uw trappenhuis, zonder enige vorm van verplichting? De klantenservice staat u graag te woord.

Leverancier aan particulier en bedrijfAntislip trap voor 100% klanttevredenheid

Antislipstrip.nl levert aan antislipstrips, RVS en anti slip tapes aan particulieren, bedrijven, scholen, musea en zorginstellingen. Ons werkgebied bestrijkt Nederland, België en Duitsland. Naast het leveren, worden ook antislip strips geplaatst. Onze monteurs werken dagelijks in het trappenhuis. Zij zijn bij diverse bedrijven verbonden aan de vijf of tien jaarlijkse onderhoudsbeurten van trappenhuizen. Zo blijft de veiligheid voor iedere gebruiker gegarandeerd. 

Waarom werd gekozen voor Antislipstrip.nl?

  • Specialist in trap strips
  • Goede kwaliteit
  • Vriendelijk en snel klantcontact

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Om de tevredenheid van onze klanten op peil te houden, voeren wij jaarlijks een klant tevredenheidsonderzoek uit. Het onderzoek wordt voornamelijk gehouden bij klanten waar antislipstrips of anti slip tapes zijn aangebracht in traptreden. De uitkomst van het onderzoek geeft ons veel informatie. Wanneer bijsturen van de service en dienstverlening nodig is, wordt dat ook daadwerkelijk gedaan. Ook onze medewerkers houden elkaar scherp. De uitkomst van het onderzoek van vorig jaar is, dat onder andere het specialisme in het installeren van trapstrips, de betrouwbaarheid, vriendelijke service en goede prijs kwaliteitsverhouding werden beoordeeld met cijfer 9,5. Onze klanten (zowel zakelijk als particulier) zijn zeer tevreden. En dat is fijn om vast te stellen!

Dit jaar houden wij opnieuw een onderzoek. Waarbij de focus ligt op particulieren. De mensen thuis. Regelmatig worden geschreven bevindingen gepost op onze website

Voor meer informatie over de resultaten van dit onderzoek, kunt u telefonisch contact opnemen met Willeke van den Bosch via (+31) (0)346 215 679 of per e-mail: info@antislipstrip.nl.