+31 (0)33 2450 667

100% tevreden klanten

Onze diensten goed verlenen, vinden wij net zo belangrijk als een veilige trap voor iedereen.

Dat betekent dat goede communicatie, service en snelle en adequate levering van antislipstrips of antislip tapes dagelijks wordt nagestreefd.

Wilt u advies over het veiliger maken van uw trappenhuis, zonder enige vorm van verplichting? Onze klantenservice staat u graag te woord.

Daarom werden wij gekozen

  • Specialist in trap strips
  • Goede kwaliteit
  • Vriendelijk en snel klantcontact

Antislip trap voor 100% klanttevredenheid

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Om de tevredenheid van onze klanten op peil te houden, voeren wij jaarlijks een klant tevredenheidsonderzoek uit.

Het onderzoek wordt voornamelijk gehouden bij klanten waar antislipstrips of anti slip tapes zijn aangebracht in traptreden.

De uitkomst van het onderzoek geeft ons veel informatie. Wanneer bijsturen van de service en dienstverlening nodig is, wordt dat ook daadwerkelijk gedaan.

Ook onze medewerkers houden elkaar scherp.

Eerdere montage jaren

De uitkomst van het onderzoek van vorig jaar is, dat onder andere het specialisme in het installeren van trapstrips, de betrouwbaarheid, vriendelijke service en goede prijs kwaliteitsverhouding werden beoordeeld met cijfer 9,5.

Onze klanten (zowel zakelijk als particulier) zijn zeer tevreden. En dat is fijn om vast te stellen!

Levert aan particulier en bedrijf

Antislipstrip.nl levert antislipstrips, RVS en antislip tapes aan particulieren, bedrijven, scholen, musea en zorginstellingen.

Ons werkgebied bestrijkt Nederland, België en Duitsland. Naast het leveren van producten, worden ook antislip strips geplaatst.

Onze monteurs werken dagelijks aan de veiligheid in trappenhuizen. Zij zijn bij diverse bedrijven verbonden aan de vijf of tien jaarlijkse onderhoudsbeurten van trappenhuizen.

Zo blijft de veiligheid voor iedere gebruiker gegarandeerd. 

Ieder jaar een nieuw onderzoek

Dit jaar houden wij opnieuw een onderzoek. Waarbij de focus ligt op particulieren. De mensen thuis. Regelmatig worden geschreven bevindingen gepost op onze website

Contact over dit onderzoek

Voor meer informatie over de resultaten van dit onderzoek, kunt u telefonisch contact opnemen met Willeke van den Bosch via (+31) (0)33 245 06 67 of per e-mail: info@antislipstrip.nl.