(+31) (0)346 215 679

Een mooie trap is puur woongenot, maar een veilige trap is essentieel. Is uw trap geschilderd of gelakt en daardoor spiegelglad? Een rubber antisliptrap strip is de oplossing! Wij leveren en plaatsen rubberen antislipstrips op de trap voor nieuwe en bestaande trappen.

  • Grootste assortiment
  • Gerecycled rubber
  • Professionele montage

Wat is een antisliprubber?

Met een rubberen antisliptrap strip wordt uitglijden voorkomen. Plaats een antisliptrapstrip aan de voorzij de van de trede. Tijdens het belopen van de traptreden, ervaart u antislip op de trap door het opstaande randje en de geribbelde bovenzijde. Het rubberren profiel is zacht en ruw waardoor het comfortabel aanvoelt tijdens het belopen van de traptreden.

Gerecycled antisliprubber

De ECO Antislip trap strip is een volledig gerecycled antislip profiel gemaakt volgens het Cradle to Cradle principe. Het antisliprubber is gemaakt van een zachte TPE Rubber voorzien van profilering aan de bovenzijde. Het trapprofiel ligt ongeveer 1 mm op het tredevlak.

Montage antisliptrap strips

Bij onvakkundige montage loopt u kans op beschadiging van uw trap. Daarom nemen we u deze zorg graag uit handen. Onze professionals maken dagelijks trappenhuizen veiliger en werken vakkundig en secuur. Nadat het monteren van Antisliptrap Strips is afgerond, wordt uw trappenhuis netjes en stofvrij opgeleverd.

Naar webshop