+31 (0)33 2450 667

Een veilige trap in Leiden

De stad waar Rembrandt van Rijn geboren werd. Leiden. Daar worden trappen veilig gemaakt. Ervaart u een gladde trap en glijdt u liever niet uit?

Dan maakt de monteur van Antislipstrip.nl uw traptreden antislip. Met een antislip strip op de trap of antislip tape wordt uw trap niet alleen veilig, maar ook slijtvast.

Trappen in LeidenPrijs_Antislipstrip_Plaatsen

Van een heel oude, smalle en steile trap in de binnenstad van Leiden. Tot grote, luie, trappen in een nieuw gebouwde woning. De modellen trappen in Leiden zijn heel divers.

Sommige treden zijn ook uitgesleten. Een ding hebben trappen in Leiden gemeen. Wanneer de trap geschilderd is, is deze spiegelglad. Uitglijden is niet nodig! Maak de traptreden antislip.

Met het aanbod in onze webshop, vindt u vast een passende antislip oplossing. 

De monteurs van Antislipstrip.nl werken door heel Nederland en België. Zij maken dagelijks traptreden antislip. Voor elk model trap wordt een passende antislip strip of antislip tape geplaatst.

Ook wanneer traptreden uitgesleten zijn, kan een antislip strip op de trap worden aangebracht.

Wanneer trappen in Leiden veilig worden gemaakt worden de reiskosten opgenomen in de offerte. Voor eventuele parkeerkosten in Leiden worden geen extra kosten berekend.

 

Prijs antislip op trap aanvragen

Zelf traptreden antislip maken  

Bent u handig? Dan kunt u ook zelf de traptreden antislip maken. Met het handige Doe-het-zelf pakket heeft u een compleet pakket in handen op de traptreden van ten minste één trap antislip te maken.

Heeft u meer meters antislipstrip nodig? Antislip strips of antislip tape bestelt u eenvoudig per meter bij. 

Antislip tape op de trap in Leiden

Zoekt u een voordeliger geprijsde antislip oplossing? Maak dan de traptreden antislip met een antislip tape. Antislip tape is leverbaar in twee modellen.

Antislip tape Elegant van 16mm breed. En antislip tape Robuust van 28mm breed. Beide modellen antislip tape zijn gemaakt van een slijtvaste kunststof.

De antislip tape ligt ongeveer 2mm op het tredevlak en is voorzien van een geribbelde bovenzijde.