+31 (0)33 2450 667

Meer veiligheid met antislipstrippen

In Geldermalsen, Meteren en omgeving maken wij trappen veilig met antislipstrippen. Ervaart u gladheid op de trap? Een sleuf wordt in de traptrede gefreesd waarna een antislipstrip wordt aangebracht.

Na de werkzaamheden is de veiligheid op uw trap gewaarborgd.

Gladde trap? Antislipstrippen voorkomen uitglijden

Heeft u de trap geschilderd en is deze glad? Kijk op Antislipstrip.nl voor meer informatie of neem contact op met onze klantenservice voor vrijblijvende informatie.

Het plaatsen van antislipstrippen is relatief gezien snel verricht waarna u kunt profiteren van een veilige trap.

Antislipstrippen plaatsen

Met een freesmachine worden sleuven in uw houten traptreden gefreesd. Afhankelijk van de diepte traptreden, of de trap een draaiing heeft en wie de gebruikers zijn, wordt de plaats bepaald waar de sleuf gefreesd wordt.  

Nadat een sleuf gefreesd is, wordt de gekozen antislipstrip geplaatst. Plaatsen doen wij zonder gebruik van montagemiddelen, zoals lijm of kit.

De sleuf wordt precies passend op de gekozen antislipstrip gefreesd. Zo kunt u de antislipstrippen verwijderen wanneer bijvoorbeeld de trap opnieuw geschilderd wordt.

Antislipstrippen van kunststof of rubber?

Tijdens montage kan worden gekozen uit kunststof antislipstrippen of gemaakt van rubber. Van deze modellen hebben wij verschillende kleuren in het assortiment.

Beide antislipstrippen hebben voor- en nadelen. Zo is een kunststof antislipstrip zeer slijtvast, maar voelt deze wat harder aan. Vooral wanneer men met sokken of blote voeten de trap op- en afloopt.

Antislipstrippen van rubber voelen erg comfortabel aan. Het materiaal is zacht en stroef. Beloopt u de trap vooral met schoeisel? Dan moet u weten dat de rubber antislipstrip iets meer slijtage gevoelig is.

Wilt u vooraf weten wat de verschillen zijn? Vraag samples aan bij Antislipstrip.nl.

In Geldermalsen en omgeving antislipstrippen plaatsen

Dagelijks maken onze professionals trappen veilig met onder andere antislipstrippen. Zij werken door heel Nederland, zoals in Geldermalsen.

Ook Meteren, Haaften, Enspijk, Tricht, Wadenoijen en Enspijk doen wij regelmatig aan.

Meer veiligheid in het trappenhuis

Naast het plaatsen van antislipstrippen, is meer belangrijk om de veiligheid in het trappenhuis te bereiken. Een degelijk vastzittende leuning en goede verlichting.

Heeft u geen leuningen of onvoldoende leuningen bij de trap? Bij Trapveiligheid.nl vindt u informatie over maatwerk houten leuningen.
De leuningen worden vervaardigd precies passend op de trap in huis. Het leveren van leuningdragers en degelijk monteren van leuningwerk is wat de monteurs van Trapveiligheid.nl regelmatig verrichten.

Antislip tape Elegant

Antislip tape Robuust

Antislip strip Normaal

Antislip strip ECO

Antislip strip Dektrede

Antislip strip Blok

Antislip strip Mini

Trapstrip RVS en Messing