(+31) (0)346 215 679

Antislipstrip Trap

Van de trap gegleden en op zoek naar een oplossing? Met een antislipstrip op de trap maakt u de treden minder glad. Een antislipstrip wordt op iedere trede aangebracht.

Wat is een Antislipstrip op de trap?

Een antislip trapstrip is een smalle strook dat aan de voorzijde van de traptrede wordt aangebracht. Het antislip profiel is gemaakt van kunststof of rubber. Het trapprofiel is geprofileerd aan de bovenzijde, waardoor men tijdens het belopen van de traptreden een antislip werking ervaart. Een antislipstrip ligt ongeveer 1mm op het tredevlak.

Antislip op trap aanbrengen

Een antislipstrip op de trap wordt aangebracht in een gefreesde sleuf. De sleufmaat wordt precies afgestemd op het aan te brengen antislip profiel en dient nauwkeurig te gebeuren. Heeft u zelf ervaring met een freesmachine dan raden wij u het "Startpakket" antislipstrip aan. Voldoende meters antislipstrip en een duidelijke werkbeschrijving worden meegeleverd.

Antislip aanbrengen door specialist

Bij onvakkundige montage loopt u kans op beschadiging van uw trap. Daarom nemen we u deze zorg graag uit handen. Onze professionals maken dagelijks trappenhuizen veiliger en werken vakkundig en secuur. Nadat het monteren van Antislip Strips is afgerond, wordt uw trappenhuis netjes en stofvrij opgeleverd.

Vrijblijvende informatie aanvragen