+31 (0)33 2450 667

Antislip strips zakelijk inkopen

Steeds vaker weet het bedrijfsleven ons te vinden voor grote partijen antislip strips.

Om in bedrijfspanden de trappenhuizen veiliger te maken voor zowel de medewerkers als de bezoekers worden niet alleen de infreesprofielen besteld, maar ook vaak montage afspraken gemaakt.

Een groot aantal bedrijven ging u al voor. Zo hebben wij in het Shell Technology Centre het openbare trappenhuis voorzien van trapprofielen in de huisstijl kleuren rood en geel.

Ook leverden wij aan het Rijksmuseum en brachten wij antislipstrips en antislip tapes aan in onder andere ziekenhuizen en scholen.

Samenwerking met bedrijven

Steeds meer aannemers, schilders en bouwondernemingen werken met ons samen. Natuurlijk kan elke zakelijke afnemer online een bestelling plaatsen.

Maar vaak werkt telefonisch of persoonlijk contact toch beter. Onze klanten koppelen vaak terug dat zij onze deskundigheid en persoonlijke dienstverlening erg waarderen.

Door het grote assortiment profielen wordt altijd een passende oplossing gevonden. Ook wanneer de sleufmaten afwijkt van de beschikbare modellen. 

Groothandel in antislip trap tape en infreesprofielen

We merken dat vanwege de toename van de hoeveelheid bouwprojecten ook het aantal afnames van antislip tape en antislip infrees trapprofielen toeneemt.

Voor partijen van meer dan 100 meter antislip tape of strips en afspraken voor montage kunt u ons het beste telefonisch benaderen. Uw wensen en eisen worden besproken.

Een passende oplossing wordt aangeboden. 

Bel 0346215679             


Antislip Tape in 2 breedtematen verkrijgbaarAntislip Tape

Naast de zelfklevende antislip strip met de standaard breedtemaat van 28 mm hebben wij de antislip strip “Elegant” met een breedtemaat van 18 mm ontworpen.

Tijdens het ontwerpproces stonden antislip grip, goede kleefkracht van de lijmrug en uiteraard comfort voor de gebruiker voorop.

De 18 mm brede antislip tape loopt naar de bovenzijde toe naar 16mm. Optisch gezien, lijkt de antislip strip nog smaller.

Zelfklevende Antisliptape met afgeronde hoeken

De antislip tape is niet alleen in 5 kleuren en 2 breedtes verkrijgbaar, maar ook nog eens in verschillende lengtematen. Alle kleuren tape zijn voor beide breedtematen te bestellen in lengtes van 65cm, 75cm, 85cm en 95cm.Antislip Tape met afgeronde hoeken

De Antisliptape met ronde uiteinden is speciaal ontwikkeld voor klanten die het mooier vinden wanneer de traptape niet over de volledige breedte van de traptreden loopt. Dan dienen de uiteinden van de antisliptape rond te lopen.

Met een rondlopende uiteinden wordt loslaten of opkrullen van de antisliptape voorkomen. Er ontstaat een aaneengesloten lijmverbinding.

De traptrede wordt voorzien van een anti-slip tape precies zoals dat ook wordt gedaan bij een ingefreesde antislipstrip, alleen de kosten zijn een stuk lager.

Bel voor meer informatie en afname van grotere aantallen.

Klantenservice