(+31) (0)346 215 679

Anti slip trap

Keuzehulp voor anti slip trap

Wanneer je anti slip op de trap wenst, is het goed om vooraf over een aantal zaken na te denken. Wil ik een definitieve vorm van anti slip op de trap of moet het een tijdelijk antislip oplossing zijn? Hoeveel mag het kosten? En, wil ik het zelf de anti slip strip kunnen plaatsen? Of wordt het uitbesteed. Bij Antislipstrip.nl zijn alle vormen van anti slip voorzieningen op de trap ondergebracht in één website. Wij leveren sinds 2009 producten met montage instructie en de montagedienst.

Antislip tape

Een verwijderbare anti slip trap strip is een antislip tape. Antislip tape is eenvoudig zelf te plaatsen. De aanschaf is met slechts € 39,95 per trap voordelig te noemen (15 meter anti slip tape). Antislip tape is geribbeld aan de bovenzijde. In tegenstelling tot wat men denkt, is de antislip tape niet gemaakt van rubber, maar van een zachte kunststof. Daarmee is de antislip tape zeer slijtvast en gemakkelijk in onderhoud. Door de zachte uitvoering van het kunststof, voelt de antislip tape comfortabel aan. De geribbelde bovenzijde van de antislip tape en het opstaande randje op de trap zorgen voor de antislip werking.

Antislip tape wordt geplakt op de voorzijde van de traptreden. Wanneer de trap opnieuw geschilderd wordt, moet de tape worden verwijderd.  Antislipstrip.nl levert diverse modellen anti slip tape. Bij iedere levering tape zit standaard een duidelijke montage instructie bijgesloten. Daarin krijg je handige tips over bijvoorbeeld hoe loslaten van de lijmlaag voorkomen wordt. Maar ook over hoe de anti slip tape verwijderd kan worden wanneer je er weer vanaf wilt.

Had je liever een transparante antislip tape of een antislip tape met structuurlaag? Kijk dan op de website van Trapveiligheid.nl voor een groter assortiment anti slip tapes. 

Anti slip strip

Een ingefreesde antislip voor trappen is leverbaar in veel kleuren en modellen. De Anti slip strip betreft een definitieve antislip voorziening. De investering in anti slip strip op de trap bedraagt ongeveer € 150,00 per trap inclusief plaatsen. Vanaf € 2,70 zijn de anti slip strips per meter te koop in onze webwinkel.  Een sleuf wordt in de traptreden gefreesd. De anti slip strip wordt zonder gebruik van lijm of andere montagemiddelen in de sleuf gedrukt.

Een goed gefreesde sleuf vormt de basis voor een lange levensduur van de Antislipstrip. Hier dient goed aandacht aan worden besteed. Ben je ervaren in het gebruik van een freesmachine en ga je zelf aan de slag? Dan raden wij het Startpakket antislipstrip aan. In dit pakket zit alles wat nodig is om ten minste één trap veilig te maken. Inclusief een montage instructie, geschreven door de professionals van Antislipstrip.nl.

Antislip op trap uitbesteden

Wil je dat de anti slip strip in een keer goed geplaatst wordt? Besteed dan het werk uit. Antislip op de trap plaatsen, vraagt om kennis en ervaring in het werk. Sinds 2009 werken monteurs van Antislipstrip.nl dagelijks in het trappenhuis aan veiligheid.

Aanvragen prijs voor antislip op trap