+31 (0)33 2450 667

Anti slip trap

Een geschilderde trap is spiegelglad. Met anti slip trap strips wordt uitglijden voorkomen. Een antislipstrip maakt de verflaag meer slijtvast en geeft uitstraling aan de trap. 

Keuzehulp voor anti slip trap

Wanneer je anti slip op de trap wenst, is het goed om vooraf over een aantal zaken na te denken.

Wil ik een definitieve vorm van anti slip op de trap of moet het een tijdelijk antislip oplossing zijn? Hoeveel mag het kosten?

Ga ik zelf de anti slip strip plaatsen? Of wordt het uitbesteed.

Bij Antislipstrip.nl zijn alle vormen van anti slip op de trap ondergebracht in één website. Sinds 2009 leveren wij producten met montage instructie of met onze eigen montagedienst.

Keuzehulp anti slip trap strip

Antislip tape

Een verwijderbare anti slip trap strip is een antislip tape. Antislip tape is eenvoudig zelf te plaatsen. Voor een relatief lage investering wordt de trap anti slip.

Antislip tape is geribbeld aan de bovenzijde. In tegenstelling tot wat men denkt, is de antislip tape niet gemaakt van rubber, maar van een zachte kunststof.

De kunststof antislip tape zeer slijtvast en gemakkelijk in onderhoud. Door de zachte uitvoering van het kunststof, voelt de antislip tape comfortabel aan.

De geribbelde bovenzijde van de antislip tape en het opstaande randje op de trap zorgen voor de antislip werking.

Antislip tape wordt geplakt op de voorzijde van de traptreden. Wanneer de trap opnieuw geschilderd wordt, moet de tape worden verwijderd

Antislipstrip.nl levert diverse modellen anti slip tape. Bij iedere levering tape zit standaard een duidelijke montage instructie bijgesloten.

In de montageinstructie staan nuttige tips over bijvoorbeeld hoe loslaten van de lijmlaag wordt voorkomen.  

Had je liever een transparante antislip tape of een antislip tape met structuurlaag? Kijk dan op de website van Trapveiligheid.nl voor een groter assortiment anti slip tapes. 

Anti slip strip

Een ingefreesde antislip voor trappen is leverbaar in veel kleuren en modellen. De Anti slip strip is een definitieve antislip voorziening.

De investering in anti slip strip op de trap ligt ongeveer op € 150,00 per trap inclusief plaatsen. Vanaf € 2,80 zijn de anti slip strips per meter te koop in de webwinkel van Antislipstrip.nl. 

Een sleuf wordt in de trap gefreesd. De anti slip strip wordt zonder gebruik van lijm of andere montagemiddelen in de sleuf gedrukt.

Een goed gefreesde sleuf vormt de basis voor een lange levensduur van de Antislipstrip. Hier dient goed aandacht aan worden besteed.

Ben je ervaren in het gebruik van een freesmachine en ga je zelf aan de slag? Dan raden wij het Startpakket antislipstrip aan.

In het startpakket zit alles wat nodig is om ten minste één trap veilig te maken. Inclusief een montage instructie, geschreven door de professionals van Antislipstrip.nl.

Antislip op trap uitbesteden

Wil je dat de anti slip strip in een keer goed geplaatst wordt? Besteed dan het werk uit. De trap antislip maken, vraagt om kennis en ervaring in het werk.

Sinds 2009 werken monteurs van Antislipstrip.nl dagelijks in het trappenhuis aan veiligheid.

Aanvragen prijs voor antislip op trap

Antislip tape Elegant

Antislip tape Robuust

Antislip strip Normaal

Antislip strip ECO

Antislip strip Dektrede

Antislip strip Blok

Antislip strip Mini

Trapstrip RVS en Messing