+31 (0)33 2450 667

Voordelen veilig traplopen

Geef je kinderen een veilige omgeving om in op te groeien! Bescherm ze tegen valpartijen door jouw trap antislip te maken met antislipstrips.

Zelfstandig en gezond opgroeien

Deze vijf voordelen benadrukken het veilig traplopen van jonge kinderen met antislipstrips op de trap.

  • Zelfvertrouwen: Als kinderen veilig kunnen traplopen, voelen ze zich zelfverzekerder en onafhankelijker in het dagelijks leven.
  • Gezondheid: Veilig traplopen kan bijdragen aan de fysieke gezondheid van kinderen door blessures en valpartijen te voorkomen.
  • Educatie: Door kinderen te leren veilig te traplopen, kunnen ouders en verzorgers een belangrijke les over veiligheid en verantwoordelijkheid meegeven.
  • Familierelaties: Veiligheid staat hoog in het vaandel bij ouders en verzorgers, en het nemen van maatregelen om veiligheid te waarborgen kan bijdragen aan positieve familierelaties.
  • Levenskwaliteit: Veilig traplopen zorgt voor gemoedsrust bij ouders en verzorgers, wat bijdraagt aan een hogere levenskwaliteit voor het hele gezin.

Voor gezinnen ontwikkeld

Creëer veilig traplopen en voorkom ongelukken met antislipstrips. Speciaal ontworpen voor gezinnen met jonge kinderen, zorgen onze strips voor extra grip en stabiliteit bij het traplopen.

Maar dat is niet alles! Onze antislipstrips zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen, waardoor je jouw trappenhuis een stijlvolle uitstraling kunt geven.

Bestel vandaag nog en profiteer van de voordelen van antislipstrips - veiliger traplopen voor jezelf en je gezin en een mooie toevoeging aan je interieur.

Aanbod antislipstrips             

Naast veilig traplopen ook stijlvol

Onze antislipstrips zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen die passen bij de sfeer van jouw trappenhuis. Treden worden geaccentueerd.

Wil je liever niet een opvallende antislipstrip op de trap? Kies dan voor een tint passend bij de kleur van jouw trap.

Op een witte trap met witte antislipstrips, is veilig traplopen gewaarborgd.

Inspiratie opdoen             

Heeft veiligheid prioriteit bij jou?

Als ouder zal je er alles aan doen om de gezondheid van de kinderen te beschermen en te bevorderen. Zelfs als dit (extra) kosten met zich meebrengt. 

Investeer in kwaliteitsproducten die lang meegaan en veiligheid bieden aan de kinderen.

Wetende dat de kinderen veilig traplopen zonder risico op valpartijen of blessures. 

Met een antislip strip op de trap blijft de veiligheid gewaarborgd.

Veilige trap met Antislipstrip.nl

Laat jouw kinderen zorgeloos traplopen en zorg ervoor dat ze op een veilige manier de wereld kunnen ontdekken.

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw trap antislip te maken.

Bel 033-245066