+31 (0)33 2450 667

Pakket van Antislipstrip.nl

Een prachtige verpakking hadden we kunnen ontwerpen. Zodat u, bij het ontvangen van uw bestelling, helemaal de “look-and-feel” van Antislipstrip.nl ervaart. Maar dat deden we niet.

We kozen voor wat anders. Iets wat beter bij ons past. Een verpakking die uw bestelling goed beschermd tijdens het verzendtraject. 

Een verpakking die geen extra (onnodige) kosten met zich meebrengt. Verpakt in een milieu bewuste keuze.

Antislipstrip.nl

Antislipstrip.nl kiest prijsbewust

Wij houden er niet van om producten onnodig duur te maken. Omdat versturen in een speciaal ontworpen pakket box voor Antislipstrip.nl nu eenmaal meer geld kost.

We kiezen natuurlijk wel voor een goed en degelijk verpakt product. Een bijdrage leveren aan een beter milieu is daarbij ook een uitgangspunt.

Een Beter Milieu begint bij...

Jezelf! In het magazijn van Antislipstrip.nl werken onze medewerkers milieubewust. Zo wordt afval gescheiden en materialen worden hergebruikt.

Tenslotte worden alle klantbestellingen opgehaald en in een elektrische bestelauto naar het depot gebracht. Een milieubewuste keuze.

Duurzaam verpakt

Versturen van bestellingen doen wij in hergebruikt verpakkingsmateriaal. De verzendboxen zijn vooraf beoordeeld op bruikbaarheid.

Onnodig of verwarrend stickermateriaal is van de box verwijderd. Enveloppen, dozen en pakpapier zijn van ongebleekt bruin kraftpapier.

Net zoals antislipstrips uit onze winkel, namelijk ECO Antislipstrip, zijn onze verpakkingen van volledig gerecycled materiaal.

Handige shopper bij afhalen

Komt u een bestelling afhalen in Soesterberg? Ook dan is aan de verpakking gedacht. In een handige shopper wordt uw bestelling meegegeven.

De shopper gebruikt u daarna natuurlijk vaker! Dat maakt deze verpakking duurzaam.

Retour naar Antislipstrip.nl?

Het kan natuurlijk zijn dat een product niet voldoet aan de verwachting. Wanneer de verzendbox of envelop netjes is geopend, kan deze prima nóg een ronde mee.

Stuur bestellingen die naar Antislipstrip.nl terug gaan daarom in dezelfde verpakking retour. Zorg er wel voor dat deze goed dichtgeplakt wordt. Verwijder adresstickers die voor verwarring kunnen zorgen.

Advies voor verbetering?

Heeft u suggesties die ons verzendtraject nóg duurzamer maken? Neem dan contact op met de Klantenservice van Antislipstrip.nl op 033 - 2450667.