+31 (0)33 2450 667

Blijft antislipstrip wit mooi?

Zoekt u onopvallende antislip in de trap? Kies voor een witte antislipstrip op een wit geschilderde trap. Uw trap is veilig beloopbaar. Maar blijft de witte antislipstrip wit? 

Witte-antislipstrips

Alle antislipvoorzieningen, zo ook de antislipstrip wit of antisliptape wit kunnen mettertijd verweren. Dit geldt voor alle kleuren.

Hoelang de witte antislipstrip mooi blijft, is mede afhankelijk van lichtinval (UV-straling), gebruik van reinigingsmiddelen en stof, rook of roetdeeltjes in de omgevingslucht.

Verbetert materiaal antislip

Ten opzichte van 40 jaar geleden, wordt meer aandacht gegeven aan het vasthouden van de kleur in het product.

Het materiaal waarvan de antislip strip is gemaakt, bevat additieven die onder andere verkleuring van de witte antislip vertragen. De witte kleur blijft langer wit.

De chemische toevoeging maakt ook dat de antislipstrip soepel te plaatsen is en dat de antislipstrip brandvertragend werkt.

Antislip langer wit houden?

Net zoals de witte verf op uw trap, kan de witte antislip op ten duur verkleuren. Uiteraard kunt u dit proces vertragen.

Met een mild schoonmaakmiddel reinigt u de traptreden en ingefreesde antislip of antisliptape regelmatig.

Zo blijft de antislip functie behouden én de uitstraling van de antislipstrip wit het langste mooi.

Garantie op witte antislip

Voor alle producten en kleuren geldt, dat een garantie op kleurvastheid van witte antislipstrips niet wordt gegeven.

Of de kleur mooi blijft is afhankelijk van factoren waar door ons geen invloed op kan worden uitgeoefend in het dagelijks gebruik.

Lees de Algemene Voorwaarden zodat u vooraf goed weet waar wél garantie op wordt gegeven.

Antislipstrip wit ECO

In tegenstelling tot de meeste antislipstrips, wordt de witte antislipstrip ECO niet gemaakt van kunststof maar van een rubbersamenstelling.

Het zachte rubber heeft als voordeel, dat het model ECO in het gebruik comfortabel is en stroef aanvoelt. Deze witte antislipstrip is recyclebaar.

Het aandachtspunt van rubber is, dat dit materiaal geneigd is om eerder bevuiling aan te trekken. Wanneer u met schoeisel met donkere zolen de trap gaat belopen, kunnen strepen op het product ontstaan.

Het regelmatig schoonhouden is belangrijk om de witte antislipstrip ECO mooi te houden.  

Witte antislipstrip testen?

Wilt u beoordelen of de witte antislip uw traptreden gaat sieren? Bestel samples om een goede beoordeling te kunnen doen.

Samples witte antislip bestellen