+31 (0)33 2450 667

Veilig betalen

Tijdens uw bezoek aan Antislipstrip.nl zijn uw privacy gevoelige gegevens conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) beschermd.

In het Privacy Statement informeren wij u over hoe gegevens worden gebruikt.

Wanneer u producten besteld een betaald, worden gegevens opgeslagen die gebruikt worden om uw bestelling (of opdracht) goed te kunnen verwerken (of uitvoeren).

De volgende betaalmogelijkheden worden u aangeboden.

IDEAL

Met IDeal betaalt u in een beveiligde omgeving en via uw eigen Bank. Wanneer uw bestelling is geplaatst, wordt u automatisch doorgezet naar de betaalpagina van uw Bank.

Na de betaling keert u terug op de website van Antislipstrip.nl. Uw bestelling is ontvangen.

U ontvangt per e-mail een bestelbevestiging en wordt geïnformeerd zodra uw bestelling verzonden is. 

Bancontact

Speciaal voor klanten uit België, bieden wij de betaalmogelijkheid via Bancontact aan.

Voorheen was Bancontact beter bekend als Mister Cash. Betalen met Bancontact werkt nagenoeg gelijk aan betalen met Ideal.

U betaalt in een beveiligde omgeving en na betaling wordt deze direct bevestigd. Bestellingen worden direct verzonden. 

Factuur

Betaalt u liever met een bankoverschrijving? De factuur van uw bestelling is digitaal toegevoegd aan de bestelbevestiging.

Er worden geen administratie kosten in rekening gebracht. Levering zal plaatsvinden na ontvangst van de betaling en binnen twee werkdagen.

Zodra uw bestelling is verzonden, wordt u geïnformeerd.

Contant of Pin

Zijn antislipstrips in uw trappenhuis gemonteerd, dan kunt u na oplevering betalen per Pin of contant. De monteur biedt u deze betaalmogelijkheden aan.

Houdt er bij contante betaling rekening mee, dat onze monteurs niet over wisselgeld beschikken. 

Betaling achteraf

Voor bedrijven geldt, dat zij kunnen gebruikmaken van de betaalmogelijkheid "betaling achteraf". Hiervoor geldt, dat de betaaltermijn 14 dagen is.

Wilt u weten wat de voorwaarden zijn om gebruik te kunnen maken van achteraf betalen? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice. Zij informeren u graag.