+31 (0)33 2450 667

Voordeel vakkundige montage

In de zoektocht naar optimale veiligheid en gemoedsrust, kiezen steeds meer mensen ervoor om deze antislipstrips te laten monteren door een installateur met de juiste ervaring.

Maar welke voordelen levert het uitbesteden aan een professional u nu op?

  • Tijdsbesparing en gemak
  • Garantie en nazorg
  • Kwaliteitsmaterialen

Ik wil professionele montage             

Lange termijn investering

Met professionele en hoogwaardige antislip materialen wordt uw trap veilig gemaakt. De antislipstrips zijn ontworpen en getest om langdurig mee te gaan.

Hierdoor profiteert u niet alleen van onmiddellijk veilig traplopen, maar ook van een investering die op lange termijn zijn waarde behoud.

Bespaar tijd en moeite

Het inhuren van een professionals van Antislipstrip.nl bespaart u kostbare tijd en moeite. Het installatieproces wordt efficiënt en vakkundig uitgevoerd.

Zo kunt u zich concentreren op andere belangrijke aspecten in uw leven of bedrijf.

Garantie en nazorg

Bij professionele montage door Antislipstrip.nl wordt u garantie op goed en vakkundig uitvoeren van de werkzaamheden aangeboden. Tevens geldt een garantie tot 8 jaar op de geplaatste antislip strips.

Dit betekent dat u gemoedsrust heeft, wetende dat eventuele problemen tijdens of na installatie snel en kosteloos worden opgelost.

De nazorg van Antislipstrip.nl geeft u vertrouwen in de gekozen antislip voorziening.

Vakman sinds 2009

De montagedienst van Antislipstrip.nl werkt dagelijks aan het antislip maken van trappen. De monteurs begrijpen de verschillende soorten trappen en de specifieke eisen voor een effectieve antislipmaatregel.

Dit zorgt voor een deskundige aanpak die voldoet aan de hoogste normen.

Klanten vertellen             

Nauwkeurige plaatsing

Een factor voor effectiviteit van de antislipstrips in uw trap, is de nauwkeurige positie van de antislipstrip.

Professionele monteurs zorgen voor de perfecte plaatsing, waardoor de antislip strip u en medegebruikers optimale grip biedt. Dit vermindert het risico op uitglijden aanzienlijk.

Het juiste materiaal geplaatst

Trappen kunnen verschillen, net zoals het type gebruik. Professionals weten welk type antislipstrip het best aansluit op uw gebruik.

Zo profiteert u maximaal van uw stroef gemaakte trap.

Assortiment antislip strips             

Het professioneel veilig maken van de trap met antislipstrips is belangrijk voor optimaal gebruik thuis of in commercieel trappenhuis.