+31 (0)33 2450 667

Unistair anti slip

Unistair is sinds 2009 dé aanbieder van anti slip producten voor traptreden. Dagelijks wordt gewerkt aan trap veiligheid. Voor particulier en bedrijf.

Anti slip wordt op traptreden aangebracht. Geplaatst door een eigen montageteam. Producten om zelf de trap antislip te maken, worden aangeboden in de webshops.

Direct naar Webshop             

Wie vormen Unistair Group

Unistair Group is een familiebedrijf. De oorsprong ligt in de trappenbouw (1982 - 2012). Sinds 2009 heeft het echtpaar Dominic en Willeke van den Bosch de leiding.

Unistair Anti slip

Dominic, bouwkundige en trappenbouwer, stuurt het montageteam aan. Ook ontwikkelt hij nieuwe producten ter verbetering van de trapveiligheid.

Willeke werkt vanuit het kantoor in Soesterberg. Zij stuurt het magazijnteam aan. Wie de klantenservice belt, komt vaak met haar in contact.

Het beveiligen van trappen wordt verricht in heel Nederland en Vlaanderen. Unistair antislip strips zijn verkrijgbaar in Nederland, België en Duitsland. 

Trap anti slip met Unistair

Een geschilderde trap is glad. Nu het bekleden van de trap met tapijt of halve maantjes 'uit de tijd' lijkt, worden gebruikers met deze gladheid geconfronteerd. 

Uitglijden van een gladde trap kan vervelend lichamelijk letsel tot gevolg hebben. Kort- of langdurend herstel is dan noodzakelijk.

Met een eenvoudige ingreep kan de trap anti slip worden gemaakt. Unistair biedt de producten en diensten aan die hiervoor nodig zijn.

Ook beschikt Unistair inmiddels over waardevolle ervaring voor het verbeteren van de veiligheid in welk trappenhuis dan ook. Of passend binnen ieders budget.

Productontwikkeling Unistair

Samen met producenten zijn nieuwe producten ontwikkeld. Anti slip strips en antislip tapes die beter voldoen aan de klantvraag. 

Het uitgangspunt van Unistair is, dat de trap antislip maken eenvoudig moet zijn wanneer men zelf de trap stroef maakt.

Bovendien moet een veilige trap voor ieder budget toereikend zijn. Passend in gekochte of gehuurde objecten. Het aanbod biedt verschillende prijsklassen.

Een antislip strip moet, naast nuttig, ook prettig zijn in gebruik. De kleur moet aansluiten op hedendaagse trends. 

Deze producten zijn exclusief verkrijgbaar bij de webwinkels van Unistair.

Klanttevredenheid Unistair

Met een gezond verstand dat kritiek Unistair verder brengt, werken wij dagelijks aan 100% klant tevredenheid. 

Al jaren zijn wij trots op een positieve klantwaardering. Met cijfer 9,6 zijn wij tevreden. 

Waardering Unistair