+31 (0)33 2450 667

Trapverf antislip

De beste oplossing voor het antislip maken van de trap. Of zijn er betere oplossingen om de trap antislip te maken?

Wat is trapverf antislip?

Antislip trapverf is een speciale verf die ontwikkeld is om trappen veilig te maken door een antislip korrel toe te voegen.

Deze verf is geschikt voor particuliere woningen als ook voor zakelijk gebruikte ruimtes waar trap veiligheid prioriteit is.

Trapverf Antislip

Voordelen trapverf antislip

Trapverf antislip verhoogt de veiligheid door het risico op uitglijden te verminderen. Dit is vooral belangrijk in een omgeving van intensief belopen trappen of waar kinderen en senioren aanwezig zijn.

  • Verbetert veiligheid
  • Esthetisch aantrekkelijk
  • Gemakkelijk aanbrengen

Omdat trapverf antislip in verschillende kleuren, zelfs transparant, en afwerkingen beschikbaar is, is het makkelijk om deze antislip oplossing af te stemmen op de omgeving.

Het aanbrengen van antislip trapverf is relatief eenvoudig. Dit kan vaak zonder inschakelen van een professional wat het een handige optie maakt voor doe-het-zelvers.

Nadelen trapverf antislip

Een van de grootste nadelen van trapverf antislip is dat het na verloop van tijd kan verslijten. Vooral in gebieden met veel verkeer. Dit betekent dat de verf regelmatig moet worden bijgewerkt om de antislip eigenschappen te behouden.

  • Slijtage van antislip laag
  • Gebruikerssporen beter zichtbaar
  • Minder makkelijk reinigen

Trapverf met antislip functie heeft een meer ‘open’ structuur. Daardoor zullen krassen en bevuiling sneller hechten en achterblijven op de ondergrond.

Het schoonhouden van een ruwe ondergrond is minder eenvoudig. Het is alsof je een schuurpapier moet schoonmaken.

Alternatieven Trapverf antislip

Een uitstekend alternatief voor trapverf antislip zijn antislipstrips of zelfklevende antislip tape. Deze oplossing bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele antislip trap verf.

  • Duurzaam
  • Eenvoudige installatie
  • Kostenbesparend

Ingefreesde antislipstrips of antislip tapes zijn uiterst duurzaam, kleurvast en zeer slijvast. Dit betekent dat ze minder onderhoud vragen dan trapverf antislip en een langere levensduur hebben.

Een antislip tape kan eenvoudig worden aangebracht. Met behulp van het “Doe-het-zelf” startpakket, compleet met duidelijke montage instructie. Dit maakt deze antislip oplossing toegankelijk voor iedereen.

Hoewel de aanschafkosten van antislip tape of antislipstrips in sommige situaties hoger liggen dan trapverf antislip, zijn de lagere onderhoudskosten en langere levensduur vaak kostenbesparend op langere termijn.

Doe-het-zelf pakket antislipstrip

Jouw trap antislip?

Trapverf antislip is een effectieve manier om de veiligheid van trappen te verbeteren. Er zijn verschillende voordelen. Maar de slijtage en het onderhoud kunnen nadelen zijn die overwogen moeten worden.

Zelfklevende antislip tape of ingefreesde antislip strips bieden een duurzaam en onderhoudsvriendelijk alternatief.

Kies voor het antislip maken van jouw trap de best passende voorziening. Want waar je de trap antislip mee maakt, aandacht voor trapveiligheid blijft het belangrijkste!

Antislip op trap? Bestel samples!

De antislipstrips zijn beschikbaar in een breed kleuraanbod zodat in ieder trappenhuis een passende voorziening kan worden gevonden. Wil je deze zien? Bestel samples.

Antislip tape Elegant

Antislip tape Robuust

Antislip strip Normaal

Antislip strip ECO

Antislip strip Dektrede

Antislip strip Blok

Antislip strip Mini

Trapstrip RVS en Messing