+31 (0)33 2450 667

Traprubber

Een trap is een belangrijk element in elk huis of gebouw. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat deze niet alleen veilig, maar ook comfortabel is.

Met een traprubber wordt een duurzame oplossing voor jouw trap geboden die niet alleen de veiligheid verbetert, maar ook zorgt voor meer comfort.

Voorkom uitglijden en vallen

Traprubber

Een gladde trap kan leiden tot gevaarlijke situaties en ongelukken. Met een trap rubber kun je echter met een gerust hart de trap betreden.

Het recyclebaar ontwikkelde traptreden rubber, model ECO, biedt een uitstekende antislipwerking. Het risico op uitglijden en vallen wordt aanzienlijk verminderd.

Het ribbelpatroon op de bovenzijde van de rubber antislip strip zorgt voor een goede grip, zelfs bij natte of gladde omstandigheden, waardoor jij en je dierbaren veilig de trap op en af kunnen gaan.

Assortiment traprubber             

Comfortabel voor jouw voeten

Naast veiligheid biedt een traptreden rubber ook een verhoogd comfortniveau. Het materiaal van het traprubber voelt zacht aan wanneer je met sokken of blote voeten de trap beloopt.

Dit zorgt voor een aangename en comfortabele ervaring, elke keer dat je de trap gebruikt.

De zachtheid van het trap rubber vermindert de druk op je voeten en geeft een extra vleugje luxe aan je dagelijkse routine.

Of je nu 's ochtends de trap afloopt of 's avonds naar bed gaat. Het traprubber biedt het comfort dat je verdient.

Je kunt genieten van een zachte ondergrond zonder in te leveren op de veiligheid en duurzaamheid van de trap.

Met traprubber combineer je comfort met functionaliteit, waardoor je trap een plek wordt waar je graag loopt en je je volledig kunt ontspannen. 

Duurzaam & onderhoudsgemak

De rubber antislip strip is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Het rubbermateriaal is van hoge kwaliteit en bestand tegen slijtage, waardoor het lang meegaat en zijn antislip eigenschappen behoudt.

Daarnaast is het traptreden rubber eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek, waardoor het zijn uitstraling behoudt zonder dat er ingewikkeld onderhoud nodig is.

Beloop je de trap meestal met schoeisel? Kijk dan naar onze zeer slijtvaste kunststof antislipstrips.

Plakbare traptredeprofiel

Voor diegenen die op zoek zijn naar een handige en eenvoudige oplossing voor antisliprubbers, bieden wij antisliptapes aan.

Deze zelfklevende strips zijn speciaal ontworpen voor een probleemloze installatie op verschillende trapoppervlakken.

Met de plakzijde van de antislipstrip kun je deze eenvoudig en stevig op de traptreden bevestigen, waardoor je direct een antislipoppervlak creëert.

Of je nu een houten trap, betonnen trap of tegeltrap hebt. De plakbare antislipstrips zijn veelzijdig en passen zich aan verschillende ondergronden aan.

Deze flexibele oplossing biedt niet alleen effectieve antislipbescherming, maar kan ook gemakkelijk worden verwijderd indien nodig, zonder resten achter te laten.

Met plakbare antislipstrip heb je de vrijheid om de veiligheid van je trap te verbeteren zonder ingrijpende veranderingen of complexe installatieprocessen.

Assortiment antisliptape