+31 (0)33 2450 667

Traprenovatie van oude trap

Net verhuisd of eindelijk tijd uw houten trap onder handen te nemen. Een trap renovatie kan een klus zijn waar u enorm tegenop ziet.

Maar als u dan de moed bij elkaar geschraapt heeft en de oude trap is afgeschuurd en weer geschilderd, wat kunt u dan met trots naar uw nieuwe interieur kunstwerkje kijken!

Trap opknappen met een beperkt budget

Als u na het schilderen nog een mooi en veilig detail wilt aanbrengen dan adviseren wij u antislip trap tape op de treden te plakken.

Deze oplossing is geschikt voor mensen die hun trap willen opknappen en veiliger willen maken met een beperkt budget.

Uw vlijtige schilderwerk blijft langer mooi en u voorkomt uitglijden op uw gladde, pas geschilderde trap!

Antislip tape voor trap

Dé oplossing om uw leven in huis een stuk veiliger te maken. Als u de trap net geschilderd heeft en zeker als u in een ouder huis woont en uw trap smalle treden heeft, is het extra uitkijken geblazen.

Maak dan met antislip tape van uw gladde trap meteen een antislip trap! Zo voorkomt u ongelukken en het is bovendien een zeer betaalbare en mooie afwerking van uw pas gerenoveerde trap.

Antislipstrip.nl heeft antislip tape in diverse kleuren op voorraad. De traptape wordt per meter of op een rol van 15 meter geleverd.

Beschikbare kleuren antislip tape zijn: Zwart, Antraciet, Donkergrijs, Bruin en Wit.

Antisliptape aanschaffen

Antisliptape is een slijtvaste kunststof tape die u zelf over de lengte van uw traptreden kunt aanbrengen. Bestel hier de antisliptape per meter. Bestelde meters worden op rol geleverd. 

  • Bestellen per meter of rol van 15 meter
  • Gratis montage instructie 
  • Levering uit voorraad

Direct aan de slag? Bestel het Unieke Startpakket©. In dit "doe het zelf" pakket zitten alle benodigdheden en een montage instructie voor het veiliger maken van tenminste één trap.