+31 (0)33 2450 667

Traprenovatie anti slip trapstrip

Wanneer uw trap opgeknapt is met PVC, laminaat of Linoleum zonder antislip voorziening, kan het tredevlak erg glad zijn.

Het is dan goed om te weten dat achteraf trapstrips aanbrengen mogelijk is. 

Traprenovatie met anti slip

Wanneer achteraf trapstrips worden geplaatst op gerenoveerde trap treden, kan gekozen worden uit twee modellen trapstrips.

Het model “Dektrede” is speciaal ontwikkeld voor toepassing in traprenovatie treden. Dit model trapstrip gaat minder diep het tredevlak in, waardoor de stabiliteit van de gerenoveerde trap treden blijft bestaan.

Ook kan gekozen worden voor het model “ECO”. Dit model gaat ook minder diep in de traptreden en heeft als voordeel dat de bovenzijde een volwaardige antislip grip biedt.

Renovatie trap antislip maken

Bij een trapstrip wordt een sleuf in de renovatie trede gefreesd. Dit moet zorgvuldig gebeuren. Antislipstrip.nl is gespecialiseerd in het plaatsen van trapstrips in renovatie treden.

Belangrijkste voorwaarde om ingefreesde trapstrip te kunnen plaatsen, is dat de renovatie treden volledig op de ondergrond verlijmd zijn. Zo blijft de stabiliteit van uw gerenoveerde trap gewaarborgd.

Traprenovatie prijzen

U heeft geïnvesteerd in een mooi trappenhuis. Het plaatsen van ingefreesde trapstrips op traprenovatie treden is niet duurder dan wanneer dit op een massief houten trap wordt aangebracht.

Wel vraagt dit om meer deskundigheid in het werk. De prijs inclusief plaatsen is vanaf € 150,00 per trap.

U kunt tijdens de afspraak beslissen welk model en welke kleur anti slip trapstrip geplaatst wordt.

Prijs antislip op renovatie treden aanvragen


Voordelig trap veilig maken

U hebt geïnvesteerd in een mooi trappenhuis. Het plaatsen van ingefreesde trapstrips op traprenovatie treden is niet duurder dan wanneer dit op een massief houten trap wordt aangebracht.

Wel is een voordeliger alternatief beschikbaar. Het aanbrengen van Antislip Tape. Antislip tape aanbrengen is zonder risico.

De antislip tape plaatst u zelf waarmee de investering laag blijft. Wij bevelen u een kunststof antislip tape aan met aan de bovenzijde een geribbelde structuur.

De tape voelt zacht aan tijdens het belopen van de trap en is eenvoudig schoon te houden. Duidelijke instructie voor montage wordt standaard bij Antislipstrip.nl meegeleverd.

Een volledige verlijming van de antislip tape is belangrijk. Met een handroller wordt gelijkmatige verlijming bereikt. Een rol antislip Tape en een handroller zijn samen in een voordelig "Doe-het-zelf" Startpakket leverbaar.

Trapstrips

Startpakket

Sample antislip strip ECO

Montagematerialen

Trapstrips

Startpakket

Sample antislip strip Dektrede

Montagematerialen

Antislip tape Elegant

Antislip tape Robuust

Antislip strip Normaal

Antislip strip ECO

Antislip strip Dektrede

Antislip strip Blok

Antislip strip Mini

Trapstrip RVS en Messing