+31 (0)33 2450 667

Uw geverfde trap antislip

Compromissen sluiten als het gaat om de veiligheid in uw huis, wilt u vast niet. Om een geverfde trap antislip te maken, is meer mogelijk.

Met antislip verf brengt u een extra transparante laag aan op de trap. Maar de realiteit is, dat verf slijt waardoor de veiligheid weer in het gedrang komt.

Daarom stellen wij antislipstrips of antislip tapes voor als duurzame oplossing.

Geverfde trap antislip maken?

Zorgeloos op uw geverfde trap lopen? Of u nu de geverfde trap wilt verfraaien of de veiligheid van uw gezin waarborgt.

Antislip verf is populair, maar antislipstrips of plakbare antislip geven u langdurig een veilige trap. Zonder verlies van functionaliteit of kwaliteit.

  • Langdurige antislip grip
  • Groot aanbod
  • Eenvoudige installatie

Geverfde trap antislip

De zachte kunststof antislip brengt u aan op de geverfde trap. Het opstaande randje voorkomt uitglijden. De geribbelde bovenzijde bieden extra antislip.

Het materiaal is slijt- en kleurvast. Zelfs wanneer de geschilderde trap intensief met schoeisel belopen wordt. Schoonmaken met een mild reinigingsmiddel verlengd de levensduur.

Uw trap antislip? Geniet langer!

Is uw geverfde trap antislip gemaakt met een antislip strip of antislip tape? Een antislip strip heeft, naast het antislip maken van uw trap meer voordelen.

Uw voet wordt geremd. Een geremde voet betekent minder wrijving op de geverfde trap trede.

Verflagen slijten minder snel omdat de wrijving op de traptrede afneemt.

Trap antislip kleuren

Of u nu voor uw geverfde trap antislip tape of in te frezen antislipstrips kiest. Een product kiezen dat past bij uw wensen en type gebruik, is belangrijk. 

Antislip strips zijn leverbaar in veel (RAL) kleuren. Kies een kleur die aansluit op uw geverfde trap of één die de sfeer in uw trappenhuis benadrukt.

Het grote assortiment modellen, biedt u mogelijkheid om te kiezen voor een antislip strip die bij uw gebruik past. Van een slijtvaste kunststof tot comfortabel rubber.

Producten bekijken

Antislip vooraf beoordelen?

Met de samples van het volledige assortiment, kunt u eenvoudig vooraf beoordelen of de antislip geschikt is voor uw geverfde trap.  

Samples bestellen

Antislip tape Elegant

Antislip tape Robuust

Antislip strip Normaal

Antislip strip ECO

Antislip strip Dektrede

Antislip strip Blok

Antislip strip Mini

Trapstrip RVS en Messing